[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
新城市一出閘轉右 中銀旁邊
似係個女死唔認錯,個老母大義滅親,因為真係好嬲又病埋要睇醫生,教唔掂就搵東張教
6月4號?好有可疑
睇機同d 錢新舊程度,前幾日試過hsbc 機入150張一樣一次過食晒
做雞有幾難
我以前做銀行 雖然唔係retail 但間唔中都會聽到啲同事講返唔同嘅case 其中都有講啲客話銀行呃錢 其中一樣就係櫃員機食咗錢唔認 但其實我想講 第一銀行係唔會為咗咁少嘅錢 搞咁大場龍鳳 第二 對於錢 銀行係好小心 你一張銀紙入咗一部機裏面 不翼而飛 如果有機會出現呢個咁大嘅漏洞 衍生嘅問題係好嚴重 理論上技術上係唔會出現呢個問題 詳細我唔喺呢度講啦 只係講 唔同以前嘅年代 唔好講櫃員機 一個櫃檯少咗一蚊 而家都執得好嚴 員工私底下補返一蚊 發現咗都係要報警 即刻炒 櫃員機 嘅操作緊密程度係我啱啱講嘅case十倍都唔止

最重要一點 係so far咁多個case 真係搞大咗 真係好詳盡嘅investigation 係每一次都係個客輸 唔係唔記得咗 就係有啲古惑嘢
即刻報警咪撚網上鳩up
死無對證講撚到真相出晒黎
d香港人好老土 諗住愈多細節就愈真實
絕對係,當女人敍述本應該係激心嘅事情咁detail 就係一定係講緊大話
係條女諗野單純
以為自己有圖有真相
加埋自己個story就食硬銀行
銀行成條 專業智囊團,智慧堪比鬼謀郭嘉
鬥智會輸俾你個民間小女子?
洗濕左個頭
死頂
不如同阿媽應算啦
試過好多次,一次入唔哂,點都整唔到個女咁一次入哂紀錄
正路真係有人過數少咗錢,對數就會發現部機有鈔票count少咗
可唔可以井多少少,唔係幾明
我平時夠唔keep單啦
我幫屋企人入完數 我都會keep返比佢
誠信問題黎
個女搞到上電視
銀行仲報埋警
咁警察一定會查
個女玩完
部機會錯
不過今次似係個女人問題
咁咪好易比人知晒pw
睇真啲
連啲space位都無計岩
咪玩啦,而家銀行聲譽受損wo
又唔好講到咁絕對
機出錯好平常,唔講網上傳言/「聽朋友講」
東張自己都報過係追唔返

銀行死咬埋數冇錯既,無論點都可以屈返落個客到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞