[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
Agger
幾大疊錢都好
都會自己數完知個數 先入銀行掛
如果真係比人食錢
點會唔知差額係幾多
放棄追果下都知係自己理虧啦
唔上東張既話
就好似你咁樣講,最後可以不了了之 但係上哂電視就另一個玩法架啦
你當銀行係綿羊呀
差佬見出面議論多會唔會做嘢,咁要問警方,唔係銀行
冇得再詳細
唔開名
大貓既附屬
依個好緊要 同埋即時打上去
唔洗投訴 通知就得
之後我有去銀行counter 查詢
你要報警,要拎到實際證據出黎同警方講 同銀行講
你要話銀行食左你錢既
係要你拎證據果下出黎,9成人已經放棄左啦 因為無證據證明到
要等銀行對數,查CAM 之後覆自己
咁佢話對完數無多無少,查完CAM無彈錢出黎亦無人拎過
咁你仲點樣拎到其實證據出黎同銀行打官司,去咬定人地係食你錢先
咁9成人都會當係自己黑仔跌左
但依D講緊都係1-2張銀紙既問題 唔係依單野咁食左9成錢
食9成錢依D就緊係老閪都係追啦

你問東張同銀行
上左媒體,佢地都好難唔做野
都好難唔行動喎
其實東張好識製造花生
好奇佢15分鐘內點改到, 都算勁
係屋企樓下個商場度改, 而唔係公司/ 屋企
係咪你個仆街
還返$500我
咪解釋比你聽 無備案呢樣嘢 同 告唔告唔係銀行決定
所以你講嘅嘢唔成立
銀行話報警備案只係好聽啲
唔想講到咁盡話個肥妹呃錢咁
事實上係報咗警 等差佬查 依家上咗東張一定會查
因為呢單嘢 令我對花旗銀行有啲懷疑 唔敢開户口
正常真係入左3萬蚊俾老母,老母cap圖話收得3千,我諗正常入數嗰個人應該會係最大反應,同會即刻去搵銀行搞清楚成件事
隔左咁多日都唔搵都知係咩事啦
部機會錯
但好少機會發生
只要真人一去check下部機總共有幾多張紙幣
同埋睇返cctv就知佢入咗幾多錢
條女咁蠢就死咗佢啦
根本東張係好多人試銀行博waive左條數。有d話無端端多左條數,查起上黎先至認自己短暫唔見左張卡。

有個仲話判頭呃,用左佢用自己名借銀行錢,自己出糧俾自己。希望銀行唔追借嗰條數

後續好多都無事的。但今次就玩更大直接指空銀行
對你依d傻閪黎講$30000就真係好撚多既
健身果D 佢氹到你買,就係你自願
佢強迫你去買,唔買唔放人,依D我唔知算唔算禁固,但已經可以搵海關做野
倫敦金依D擺到明係你比錢落去投資 輸左無人屌人
但係佢係氹你會賺 依類係仆街,但都係要你自願掉錢落去先中到個陷阱

但依家係相反喎
係個肥婆自己整張假野出黎比老母睇
咁用假文書點樣無事

提款基條女,夠放假學歷出黎啦 佢搭緊棚未去呃人錢姐
咪一樣有事
佢唔覆你
其實send張圖搵朋友幫手改都得

同埋我絕對相信好多女仔識改圖
勁多人日日玩ig日日改十次八次
今次佢聅得幾好幾自然,可惜個人蠢,冇對到位

加上相信本身佢都係諗住只係呃個蠢老母打下斧頭,唔係諗住呃銀行,所以未必改果時咁認真
上左年紀既 唔識就真係唔識
你教極佢都唔識既
依樣又無得好講
阿媽教落
每次入食錢機都會係cctv前數一次錢先入
有錢彈返出黎都會再數一次

㩒錢都係 要係機前數一次先好走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞