[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
坐咁少咁好?
應該銀行唔追究都會告? 虛假文書刑事𦬕嚟 報左警 就等警方告? 利申唔識
但蠢閪肥婆唔識死
人地都話睇左CCTV 仲唔識縮
大話冚大話 洗濕咗個頭 無計了
咁都係單單打打,某D野音調有變化,等你自己發現架啦
咁都係等你返屋企自己拆掂
你唔上電視就一定係有方法令你知道,自己拆掂佢架啦
依家諗諗下,會唔會係老母知道
個女死唔認,先玩到咁揚去查呢
同埋有一下事主提高俾東張既片 東張好仔細咁睇 睇到某個鏡頭D水係由下而水潑上天花板
差佬都係查案啫,查夠證據都係等DOJ決定告定唔告?

佢製造虛假文書 同令佢阿媽信服 個阿媽浪費左銀行人力物力聲譽 對銀不不利。 就咁睇都犯左好多條?
我諗定家族榮耀之繼承者入面撈家一屋豬隊友
放過個細路女啦,
人地一時貪心。。。
虛假文書點會唔告呀
提款基果單,自己搭緊棚乜都未做,比人睇到都告得入管有虛假文書啦

依單肥閪,係令老母相信係銀行食錢 咁係管有定行使我就唔識分
但虛假文書就梗局黎,你點拆都拆唔到啦
大佬,你唔係教學用途改黎出試卷比學生做題喎 亦唔係內部改黎做例子比內部傳閱
嚴格黎講
cctv 係個人資料
唔可以比任何街外人睇
就算係警察要睇
都一定要申請授權

雖然好多細鋪既cctv
都唔跟法律黎用
但銀行一定唔會咁做
咁邊個放過間銀行
就咁睇
似71-74都中哂
會唔會衰埋串謀詐騙,詐騙銀行$27000,雖然呃唔到,但係行為上係想用張虛假文書向銀行要返$27000
最後你有無通知銀行?
試過入一疊500 1000
數少左張
打去銀行 埋數證實數少左
退返比我
放過個細路女?
咁邊個幫間銀行諗點樣去建立返個形象?
人人有樣學樣 銀行咪好唔得閒
所以愈嚟愈少人生仔
生著個咁既女,真係唔好彩

似住自己識少少改圖就諗住用呢招呃老母錢
點知今次老母咁認真,要上東張又要報警

個女都幾犀利呀,袋住60張500蚊返工放工
點睇都唔似係普通升斗市民啦,斷估佢一定係揸開雪佛蘭架啦
個HK500 個大細都有古怪啦
佢老母其實一定有少少懷疑
不過最後都選擇信個女

如果我個仔咁樣呃我
我只會問佢一次
如果你講既係真既
我一定撐你撐到底
如果你講大話既
早d 話我知
事後如果你講大話
我呢世都唔會再信你

我估佢老母
呢世都唔會再信佢
其實都幾sad
我試過飲大咗半夜㩒錢唔記得攞,應該部機食翻,第二日銀行自動credit返落戶口喎。CS都唔使搵。
Alignment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞