[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
呢單如果銀行告佢民事要賠幾多錢
7到
佢以為電腦數數字同人一樣數法斤變両咩
炒客應該難免
個女仲要一齊搵
我係呀媽會好心寒
咁等俾人拉啦
太子返工
個女自動請纓幫佢入,又唔代表阿媽唔識用ebank,可能只係女話出開去順手幫佢入埋

佢阿媽識搞到咁大追返舊錢同埋識keep單,唔似咩都唔識,只係冇諗到個女蠢到咁都仲講大話
私人糾紛、爭家產睇到厭
懷疑改圖呃銀行大大粒花生
香港人最中意睇人仆街
用手機執都做到啦大佬。

3,000 ----> 3,000 將 ,000 後移 copy 後面個0 再paste返去個3後面 咪變30,000囉,佢仲唔知人地原裝收據數字係後面對齊嘅,30,000.00個.00突晒出嚟㗎。

6變 60 就仲easy啦,係500 個度copy最尾個0然後paste係6後面。改圖嚟講,同一行移動copy同paste係最快最易,唔使對上下位,橫移搞惦。

果幅圖要改唔使10分鐘,9成連登仔可能只要5分鐘搞惦。
記得當年有個殺左自己父母,自己上埋電視尋親
係 但銀行話會搵人去睇下有無食到錢
過左幾日就打黎話無多左錢咁
咁我地都口同鼻拗 無計啦
係 個陣銀行話會搵人去睇下有無食到錢
過左幾日就打黎話無多左錢咁
咁我地都口同鼻拗 無計啦
只好當自己真係入少左囉
排隊排好耐呢 大堂經理問你辦理咩
我話入錢 佢就會叫你去ATM入架啦
一排ATM空曬無人用 你唔會等一兩個鐘排隊呱
正常佢阿媽會周圍講
明明冇動機呃銀行已經唔應該tick
以後入錢之前拍埋片數錢安全啲
推到入册
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞