[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
虛假文書一定告得入
你估佢真係一世現金咩
唔好玩啦 佢受命阿公既
中銀又係阿公既 唔通阿公唔會比佢玩返銀行咩

依家係屈緊銀行食佢錢喎
佢埋虛假文書黎指證銀行食錢
你覺得銀行會唔會真係為左咁少錢唔理佢呀拿?
你自己打上去講就可以講得通
上埋東張,你唔會覺得銀行仲會話唔理佢呀
見過解款員收錢係人手掃晒啲錢入透明膠袋
唔係一疊疊咁攞出黎
睇到個post仲有人話好難告得入,就會明點解有啲蠢人以為咁樣口同鼻拗就可以冇法律責任
肥妹you are not alone
正常尾數個數字會對正上面total個L字

佢阿女張圖對唔上
識諗就唔會...
銀行真係數完食左錢,最多出黎道歉係部機有問題
但銀行數完,埋數係無多既 再查埋佢張假野
就可以告得入條女啦 用虛假文書黎詐騙銀行 令自己聲譽受損
咁係咪真係佢自己潑先?
搵得到出黎係佢自己老屈人地?
似係個女吹大左 阿媽又信個女就真
下,唔係成個錢箱一換一?透明膠袋個個會唔會係賊黎
留名跟進

推到個肥妹入拆
老母有責任係100%。但個女搵左白手套,如果老母唔篤,差老唔咬。咁結果就可參考鄺球一家
又黎搵食,呢D 好易食中回力鏢
一定咬實唔放
精彩
個女咁醒目都有
hkd同頭個數字間距一樣,佢個張都對唔齊啦
東張搵專家用儀器check過樓上冇任何滲漏
東張其實已經試咗個答案出嚟,當部機計錯,但係收據打印位置係唔會錯。銀行報得警嘅梗係睇cctv已經發現咗啲嘢啦。人地唔明面上講,因為變刑事嘢銀行唔再講得㗎喇,等差佬查。
真係當人白痴
正常刑事就算受害人唔追究都無用,律政司都會照樣告
就算張圖完美都唔make sense。

睇過曬閉路,銀行都唔會貪你果幾皮野
上到東張,揚哂出街
點樣唔告呀
銀行咁都當無事
D銀行拎錢走人都得啦 今日1個屈得你,你唔告,即係暗示緊比人知你身有屎
咁D客仲信唔信得過你銀行

唔好責任係老母自己唔行去入錢
但係虛假文書老屈銀行依樣野,你點瀨都瀨唔到落老母到啦掛
阿女穿櫃通底,自己食左9成錢,比返張假圖老母 依到就已經係做緊假文書啦 任你點告都未告到老母拎假文書出去呃人啦
更何況老母都唔識分真假啦 你搵D5-60歲既阿叔阿嬸,問下佢識唔識分真假入數紙? 9成人都唔識分啦
我覺得真係錯佐, 打簿都有+30000, -27000既log

唔通你前面條友係605樓
同佢相認下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞