[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
ATM都要埋數,有乜問題一對就check到,邊有可能會發現唔到多咗27000
香港人真係最鐘意睇人仆街最開心
有冇citi gold客draft 封email去叫citi一定要查到底
唔好放過條女
迫到銀行報警,偽造文書入硬,洗定八月十五或者洗頭
咁就要睇下個客有無錢同銀行玩啦
但多數都係D平民窮閪 連上庭既機會都無,最後話由佢
個女好大波
賣下相未算囉
仲乜要穿老母櫃桶
冇得收科啦,犯左法就準備入去坐
ching 食得幾偏下
其實都唔洗DRAFT啦
上埋東張搞到全港都知 銀行會唔會唔告呀
為左自己聲譽,一定會告返條女誹謗誣蔑果類
老母請東張幫手教女
咁好 之前試過㩒左300唔記得拎 之後打上銀行 佢都話check到有多錢會比返我 但最後都冇

搵唔到人就應該告唔到
告唔入就應該無罪
但佢老母應該都要一齊走
因為張紙應該係佢老母提供比銀行
呢單野同銀行deal都係佢老母
如果要告可能係告佢老母
部機聽到你打電話淆撚咗 認錯嘔返啲錢出黎
做咩越講越誇
十幾張疊齊佢正常一次ko
帶住個頭套 或者只係個CAM影撚住對波
都大撚把毒撚爭撚住課金啦
又蠢又肥
冇得救
條女隨時係慣犯 IG shop Carousell 呃人過左數
對腳粗撚到
師兄鍾意食豬手?
點告佢老母
佢老母都唔知張野係假 依個係要搵返事主問返個由來
咁成件事就係老母比錢個女幫手入 個女整張假野返黎比佢
即係個女既問題 老母係不知情既情況下,就一定無事
除非係母女事前夾埋黎呃錢銀行啦

依家有哂東張既片係到,銀行要告既
東張直頭要拎返無剪過既錄影出黎比人慢慢睇
呢啲肥閪豬閪呃人都豬兜過人
其實好難proof到佢老母係咪有串謀
要睇差佬入邊個
ATM機好似係銀行向ATM公司租借嘅
去整ATM機d人唔係銀行d staff

利申聽個整ATM機嘅fd講
冇得咁
刑事黎,邊有得同老母認錯就算
坐監啦肥閪
部機點食錢法,都唔會60張,食你54張
個老母咪話唔知,個女就死口話無改。呢d佢2母女可能一早夾定。真係要上庭個等官判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞