[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
老母叫上東張 洗濕個頭?
食錢機食錯錢周不時聽到
但收據(某一部分)唔對齊,字體唔一致
就真係未聽過
初頭我諗會唔會個女戶口有$30000轉帳畀老母啫
屌佢老母原來唔係竟然直接入現金
仲要$30000現金厚到嚿磚咁應該要用袋/橡筋札住先得
入櫃員機太多錢一定會嘔返幾張出嚟
咁順利一次過入哂60張都接近100%講大話啦
阿囡等坐監都得啦
唔係話你哋母女放棄嗰「$27000」問題
而係你哋報咗東張質疑銀行誠信
反而係你哋個囡用虛假文件去詐騙
銀行一定會追究到底
pin 啦咁明顯,
除非個0字識自己發光
可能借咗大耳窿要靠老母錢還息周轉
寧願坐返幾碌十碌好過畀大耳窿斬
條女又肥又醜,一定係貪錢但冇人要果啲假相雞
之前啲機試過入錯錢,但咁岩張正本唔見左,再咁岩個格式唔岩就…

個阿媽第一句話信個女,最後嗰句係佢應該唔會呃我
入數機食錢後銀行唔認數之類我同我身邊既人都奶過野,條數有大有細

不過單睇呢個Case,收據格式唔岩就應該係個女自己食夾棍囉

但我又好奇,睇片係地鐵站,但我印象中地鐵站好似冇Citibank ATM喎?(睇收據似Citibank,定有其他銀行都係咁既樣?)
自首求輕判算啦
旺角彌敦道對住果2間
citibank 入幾萬起碼出入幾次
HSBC 隨時一次搞掂
但個逗號又係咩一回事呢
幾歲
ATM
有左幾十年
你望下atm左右上角咪見到
10萬保險d,直接去櫃位入吧
會錯,啲機有時入左錢,部機啲錢夾係入面,部機收唔倒又退唔返出黎。要打返電話去。
100%係條女出古惑啦

可能想食夾棍
正一柒頭,成個銀行體系可以比你呢d垃圾fake到既就唔會last到咁耐啦,以為全世界都係蠢撚戇鳩鳩
好心急呀,好想睇個結局係點?!!
好似追劇 花生指數120%
改圖都唔識改
起碼對返齊先啦
人地對完機無多過錢
你又唔報警
你個故仔同事主一樣咁on9
佢8萬食5000
佢30000 直接少個零
有親戚試過呢個情況,銀行都係唔認數
應該大獲過佢
唔只坐兩年
個女無諗過老母報東張咁撚識玩 諗住用破財擋災和稀黎解決 。 而家騎虎難下
其實d人個心諗乜,穿櫃桶底仲咁樣呃自己老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞