[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
都係嗰句 你部機係咁噴錢都好 同你最後對數對唔到 係兩樣嘢 機器故障 Human error 完全唔出奇
我講嘅point係 最後拎埋部機對數 啲錢係不翼而飛 搵唔到原因 有一個咁樣嘅漏洞 部機食咗錢唔知去邊 呢個可能性暫時我未見過 有無數次報警 無數人搞大件事 最後唔係好似都市傳說網上啲人講銀行大石砸死蟹 而係總係有啲大頭蝦記錯 又或者成件事唔合乎邏輯
其實個女遲早被拉了,因為銀行已經報咗警。
你望下11樓
你個500蚊係咪俾咗佢
咁外牆呢?
外牆滲入黎,佢自己唔知以為係上邊,話係樓上都得
虛假文書係刑事
而家用ebanking轉數快直接過數啦下?
仲要拎現金出黎,再入數?
肥妹:我只係呃我老母,點解要拉我
本身報左,開左FILE
依D已經好多野唔講得架啦
睇下提款基條女果單咁 佢假文書比人捉左之後,好多人都話無左單野
係因為唔報得
個女係當其他人都好似佢老母咁樣咁白痴
佢比東張條片拍到自己潑水上去過程
呢個係都市傳說啫 銀行緊張過你 你問下一啲真係有做銀行嘅人 呢啲case會點處理 幾隊兵會去查 完全唔關你有冇錢事 冇人會幫你隱瞞 同埋呢幾年嘅文化係報警 一啲人情都唔會有
試過入左3萬, 但係部機食完冇反應, 只出左張cancel 既recept. 個時驚到PK, 即刻打hotline, 個cs話收錢埋數個時會check 到, 隔2日過返數比我.
同銀行玩法律遊戲
你去食錢機實驗下先
出街都係用信用卡/電子支付。

邊有人會袋60張500蚊紙出街
遮樣onlyfans 就唔洗輸老母錢
check佢手機咪知有無改圖

就算佢喺手機del曬
驗佢老母手上嗰幅,都一定驗到改嘅痕跡
銀行一定會查 而且唔好諗住wei wei wei
冇人會幫你冚 佢報警速度仲快過個客 銀行為咗冚住件事 為咗呃你嗰一千幾百 大石砸死蟹 呢啲係智障嘅先會信
咁樣明呃就無計啦
不過好多依類白痴 真係以為報左東張就自己岩哂咁
何太有眼你睇
仲要之前又話正本收據放係電腦跌咗落地,後尾老母搵到仆街都無先至講話已經掉咗。大話到仆街。
正常 有差佬介入
點講人情
唔係抄牌掉垃圾捉小販依啲
佢個心地差到呢啲人做野對人都一定西到無倫
個老母可能成日俾佢呃
9up 入數紙放ipad上面就反轉成間屋搵
銀行最唔怕依樣野
但係玩到佢聲譽 有機會令佢無左D客仔 你都唔洗旨意咁易走得甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞