[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
上次入咗萬好似彈返3000比我有時啲機真係壞壞地

可能扑兩下比返30000我
仲敢上東張真係好撚癲
有鬼呀
覺得東張會幫佢伸張正義
其實擺上嚟俾人笑佢戇鳩
個呀媽就慘,錢無左個女又可能無埋
大話冚大話
而家仲要上到東張
銀行點會放過你
呢d 打把女 唔要好過啦
個女諗住呃老母點知搞到咁大獲為有死撐
銀行本身費事踢爆人哋啲家事 等你知難而退
條女仲蠢到持住銀行話唔會公開
就可以死無對證咁繼續呃老母 都痴撚線
帶個女去驗下腦啦
應該係個老母自己報東張,肥野唔知咁大劑,東張訪問完老母,原來關個肥野事,咪補多段肥野訪問,應該係咁

老一輩老豆老母係鐘意點人做嘢,自己做到都唔做,係要點人去入錢、交錢、換野、搞文件、填下表、有信都懶睇,睇完話佢知咁…
明明上面地址有得copy個逗號,佢都要自己整一個唔同樣嘅出嚟
如果係的話唔駛加咁多情節,越多情節越有破綻,例如收據一早話掉左就得,唔駛又話放左ipad上面,一陣又話原來掉左
city bank連10 20都入到
重睇啦ching
人地話掉左張單喇,得whatsapp圖
起你老母臭閪咩,死撚返上去啦。打字都有鄉音。
想睇條女坐監
個女無keep開入數紙, 但佢知老母會問佢拎 佢都照掉
然後掉左都算 又話驚比老母屌 所以呃住佢先 諗辦法死返張正本出黎
然後就乜都無做 同老母講佢其實掉左張入數紙

睇到呢到已經覺得勁可疑
人地都暗示你啦 唔好搞大佢 自己問個女
職員: cctv我睇左 機又對埋 點解不符合 你番去問清楚個女啦
一陣報警你個女就出事
職員都算係咁 比晒機會佢自己搞店
銀行會清數,好難信60張500變6張500
有排成日入錢, 有次DBS部機直ERROR 食左5定6萬都係輕鬆退
又有一次HSBC部機食3定4萬又係輕鬆打電話第日退
老母去完旅行返黎果陣
仲要兩個人一齊係屋企搵張已經比佢掉左隻入數紙
屌 呃老母呃撚埋自己咩
後續新聞部會跟進

個老母真係on9 條女已經呃佢一次話有正本收據
佢依然堅信個女唔會為三萬講大話 但一間大銀行就會
我次次幫老豆老母入錢都confirm佢地銀碼
入完錢再俾receipt佢地自己login戶口對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞