[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬

1001 回覆
3061 Like 43 Dislike
有無人會叫個女去櫃員機入3萬蚊cash 找卡數?
咩卡數要一個月俾3萬?
定係一值min pay 累積落嚟?
點解唔用fps?
個女點解有3萬蚊cash一直唔入銀行?
佢地本身係中產定窮L?

銀行應該好少出錯,但佢地IT9有無可能出古惑就唔知
同埋呢個銀碼對窮L係大數目
出古惑都搵個有錢佬戶口?
銀行一定會查到底
如果佢有ipad喺度,開goodnotes都整到,左cut右cut調下位
佢話咁岩有三萬cash
擺到明聽到老母叫佢幫手找卡數 ,當刻貪念起 繼而犯案
好心東張要整死佢就唔好偷懶,直接入夠30000對收據吖嘛
入得29000俾位人入
一萬cash個銀包都厚厚地 都唔知3萬cash係點裝 60張500蚊
呀媽睇咗今集唔知有咩反應
6 張 vs 60 張 一睇cctv 就睇得出
快撚拉尻個女會啦
一萬cash個銀包都厚厚地 都唔知3萬cash係點裝 60張500蚊
6 張 vs 60 張 一睇cctv 就睇得出
快撚d拉尻個女佢啦
好多女人p圖好勁㗎,唔係邊度ig小紅書成日咁多白滑腰幼腿長波大比你睇
youtube留言有人講佢老母對手都好多動作
5分20果陣仲特寫落佢對手到係咁捽部手機
其實我想講,呢d事真係成日發生
不過同銀行講,佢會幾個工作天後答你
我試過差唔多5,6次食錯錢咁濟(因為工作需要)
但問題係有時係死無對證,因為根本就好難係cctv下面拎哂d錢出黎數完先入落入錢機,你又咬唔到銀行食
玩咁大
真係,計返之前入數啲人,前邊冇人唔啱數就一定對到
我都試過比機食錢 仲要一大疊唔知食左幾多 打去佢都話要查下但佢查到食左好少 但明明食左一大疊 死無對證 放棄左追
個世界好大架 唔好咁井底啦
真 試過入20張$500佢數少左1張張
佢問係咪確認時即刻揀取消交易
最後再數都真係有20張
如果冇禁取消就真係蝕左1張500
我諗過多排個老母自殺都似
請咗個敗家女去旅行,蝕咗卡數錢,蝕埋睇醫生錢
個女遲啲又坐監,冇咗三皮佢都食藥,今次冇埋個女會點
一定要佢坐監
本身同老母講聲個27000自己用咗,分幾個月還返
最多比老母屌幾句,嬲一排
而家要擔驚受怕,準備坐監,仲要話比全香港人知係弱智

為乜
東張試左幾次 , 60張銀紙 ($30,000) 每次都入唔曬 , 一定腿返幾張銀紙出黎
最叻嗰次已經係 58張 ($29,000)
短銀包一定放唔落
我用長銀包先放到大概40張
要好大果啲長銀包先放到咁多錢

2024年喇,正常就真係好少會拎咁多現金喺身,除工作需要,老一輩都仲有可能,唔好話3萬啦,後生嘅真係冇幾多人會有多過$5000現金喺身,有目的哋買野除外
知你入左好多筷子先有300蚊
加油你好快都儲到3皮
到時慢慢分開入機
推到佢仆街

拉人封艇

我要佢仆街
可能你拎嗰500係上手,你嗰500部機自己食返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞