活俠傳6月14發售(5)

729 回覆
8 Like 9 Dislike
啲支那人真係黐撚線
屌得最多嘅就係因為開頭啲女主角會同其他人結婚或者係比其他人破處
跟住作者為咗佢哋改劇情
然後就輪到台灣人調返轉頭屌作者因為支那人屈服
就係呢啲搞到一大堆負評
俠隱係最後一年爆炸,頭兩年唔錯既
為左班支那獨角獸改劇情唔抵屌咩
不過淨係佢一開頭成日無得save 明明只係EA但係又當完成品咁出都抵屌

如果佢掛住EA咁出 根本班人唔會屌得咁大力
DEMO出個陣勁多人比意見佢叫佢fix又唔聽
我一二週見都冇見過夏侯
唔緊要啦
一周目我都冇睇攻略
無女滅門線
修仙有個bad end
修仙成功會直接死,話一山不能藏二虎,俾人殺咗
仆街 有更新
但試玩版更新 係咪玩嘢先
7月5日 更新

功能調整

劇情:崆峒留學第二次到鐵拳巷遇見小竹,會進行一次鍛造養成
決鬥:石灰粉的消耗氣力改為10
繼承:介面操作最佳化,未確定分配點數會出現提示訊息

功能修正

決鬥:當玩家發生閒置時,狀態效果回合數不會減少的錯誤
劇情:錯字修正
劇情:主角性格的對話判斷邏輯修正
劇情:武林大會路途遇嵩山派福韞立繪卡死
劇情:飛俠歸來小師妹立繪卡死
秘籍:修正拈花指法LV2,4,6,8,10習得折花手技能
秘籍:修正白猿通臂拳LV5習得形意拳技能
秘技:移除孫子兵法LV3習得戰術技能
秘技:修正傷寒雜病論LV5習得徐如林技能顯示
秘技:修正金鐘罩LV10習得不壞金身技能(未實裝效果)
咁話明9個女角,得3個有Good End,明顯未complete啦
掛EA D人個expectation知係未完咪冇咁多人屌囉
但老實佢依家個內容量又真係已經>>>> 88HKD
仆街仔 要簡中 先有第二篇更新日志
幫大家 簡轉繁咗
想要多啲起始點數 , 嘗試吓多啲唔同死法

多啲喺戰鬥入邊投降 , 咁樣下次再重新開始嗰陣就會多好多點數
試吓醫術五
佢癲在我4周目爆機
都仲有好多白字對白
趙活啲屬性有少少唔同, 同一段劇情啲人對白都會好唔同
我已經玩咗110個鐘
好中庸,我的武俠學園
無江湖味自由度又唔夠
想突破成日漫風格,可惜其實故事唔得,遊戲唔得
師傅其實故事上都唔太預你容易識到
落山去崆洞派都未必見過
你救倒佢都係會假死先 要去到好後先出返黎救場
沒有小梅的更新是沒有意義的
俠隱最大問題係個劇情好撕裂
第一年到第三年都好撕裂
前一秒世界大戰, 下一秒大家無左件事仲係度返學
再下一秒又世界大戰

然後啲師長去派啲入學一年兩年嘅學生去送死
派去同官兵打、派去同屍人打
Ching,識啲嘢
打贏埋武林盟主出埋結局都冇

唔知係咪冇西武林盟
滅門線冇女先會出到飛俠歸來成就
相聲結局
每次最感動既位都係比申屠龍吸內力個回憶
其實點救大師兄
10點命運/醫學5加小梅好感高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞