活俠傳6月14發售(5)

729 回覆
8 Like 9 Dislike
就咁睇隻game唔差
好撚好玩
閒閒地都至少2周目 起碼玩到20個鐘
80蚊超抵
一開始見到巴打係到屌食個雞脾補血都要擲骰我都唔敢買
agree
點止唔差
淨係計故事嚟講直頭頂級

美中不足嘅係戰鬥系統太簡單
一週目摸索完
二週目簡單到可以當佢係電子小說咁玩
唔睇攻略打左一周目 含家產end又無老婆係咪正常
完左一周目都對隻game無乜方向 好似做咩都錯咁
正常呀 死得咁上下 二周目多繼承點數
拎黎加好感先會出多d事件/唔同反應
我玩到五周都成日玩到眼濕濕
應該九成九人一周目都係唐門最後的暗器結局
俾幾個重要hint你
1. 升爆防具level 10護心鏡
2. 儲夠武學多過每次可用點數先去練武
3. 戰術要升到level 8 學問 50+
4. 回復心相飲蘇合香酒
5. 貢獻用斬柴升 加體力加輕工
掃地都唔錯
低心相就一定打鐵,加鐵加錢加貢獻
雪山之夜
// 大雪呼嘯,嘯不過夏侯蘭被你舌尖劃過鎖骨時的聲聲嬌笑。

你從未想過會有欺師滅祖的這天。

你生來面貌醜陋,連撿個手帕問個路都會遭人追打;而她貌勝空谷幽蘭,名動天下,青年才俊投刺送帖絡繹不絕。

你在她面前自慚形穢,夏侯蘭卻從不如此認為。

她的柔荑撫過你掌中厚繭,滑過結實的臂膀和爬著刀疤的胸膛,輕覆上你黝黑的側臉,這都是你在紅塵打滾時克服萬千厄難所留下的痕跡,遠比空有俊俏的皮囊更具魅力。

況且你雖趕不上她充滿遺憾的青春,卻領著她迎向破曉時分的來到。

你是她的弟子、她的家人、她的驕傲,她戀棧人間的盼想,唯一的歸宿與依靠。

雪白的胴體在你懷中輕輕扭動,滾燙而充滿誘惑。

你摟緊了她的纖腰,而她低呼一聲將俏臉埋進你的肩頸。

兩個遍體鱗傷之人交纏在一起,且兩顆心又比區區肉體更為貼近。 //

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=73317&sn=6470
呢條友d文真係好正

另外想問除左小師妹外重有邊個有老婆end
我知佢隻game根本未寫好返就出
龍湘,夏侯蘭
想問小梅條線係唔係未寫好
玩完兩周目
第一周係廟冇幫到龍湘,冇咗下文
2周溝師妹但同龍湘都有唔少互動,幾好
但夏侯兩周加埋好似都冇講過幾句嘢,真係估唔到有得溝
GE未有,BE唔少
冇睇攻略+好感唔夠觸發事件
機制唔熟所以練功冇效率
作為一個單身既平民百姓咁玩

尤其大師兄死後根本行屍走肉
日日都諗幾時先完到一周目

向心越來越低 識既人一個個咁走哂
最後成個唐門含家產 同demo結局95 %似
差在冇俾金鳥仆傻瓜

滅門線+向心0衝落山
要同5人戰隊隻揪
有冇人知輸左解鎖咩結局/死法?
我打完佢放左佢係樹林
走左去幫大師兄之後比人吸完就冇晒下文睇黎都係等更新
死係唐門好似係結局"慷慨就義", 落到山先死就係最後暗器
新po多咗唔少新巴打入嚟
隻game愈賣愈得
正式版出 應該可以爆紅一波

雲裳 我嘅雲裳 幾時幫你改命啊
慷慨就義 都超有feel
真係寫得出個種 慷慨感 人生在世 總有啲嘢係要去做 係要去死守
大雨聲 又配得好
大家都係走過谷底先有二周目既感動
三周走師傅線以為係第二隻game黎
更新雲裳線未呀屌
有都小梅先啦
癲雞就死開啦
係都更新上官瑩先,第一眼就知佢淫底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞