活俠傳6月14發售(5)

729 回覆
8 Like 9 Dislike
更新完之後
唐門外姓弟子有武林盟主 3年就精通忘形篇既阿活
勁過點蒼掌門既葉兄
阿梅俠
屋頂俠唐衫
變到外姓弟子好似戰力仲高
睇到有個be唔敢刷
好感度高提親帶小師妹落山揀群毆輸咗
小師妹會俾金烏點穴帶返空洞好撚虐
睇老孫條片d劇情都幾似以前武林群俠傳
等睇屌到雙目無神死魚咁
強烈要求出金烏傳
已經想像到幾個月後會有人自製mod 搞到似Rance咁 有R18CG

係巴哈見到
瑞「杏」、瑞「笙」、趙「活」

可以係作者惡趣味改名
果個大波mod?暫時睇最match係咖啡,之後係錦香宮殺人魔同師傅,其他改完個身型比例怪怪地
好多關於女角既be都好撚慘 金烏重好似特別多ntr
落山去武林大會見到金烏唔理佢 會話佢係馬車入面同其他人風馬快活
雖然無講人名 但係從梅個be睇都係除左梅無第二個人

巴哈話呢段原本寫得露骨D 講到明食左梅
之後比獨角獸屌到改左

睇完而家梅個be已經覺得好撚慘 想像唔到原本有幾痴線
大左肚 個名改做梅夫人 雙目無神同死人同分別
根本係典型裹番既肉便器形像
原本劇情,其實同你諗都差唔多
如果同金烏打仲有鐵琵琶功
其他4個食足3個
其實無乜好改,就係有呢啲be先會有之後多周目補救完得到嘅感動,你話單一結局就反感啫
其實都叫得做BE...唔慘又點叫做BE

巴打你咁撚識食 邊有人夠你玩

https://x.com/Scofa_
https://moptt.tw/p/C_Chat.M.1721624182.A.515
最新生活雙俠拆包
可以同時8人後宮
渣男一口氣托8個孤
鳥熊居然唔叫阿笙串阿活托成8個
阿活加阿笙2個加埋後宮人數成14人
生活雙俠都係渣男
鳥熊幾時更新
冇藥食啦
暫時3個女主其實劇情都未完整
龍湘同主線太重關係明顯半成品
小師妹未交代掌門 同埋2師兄既關係
師父師最完整 但拆包有講師父線會照顧狂犬但依家仲係鎖住
真係勁多劇情鎖住
我要龍湘大師兄派糖
冇玩一排做咩呢排多左咁多人講

呢隻game 其實如果可以出埋係手機會方便d, d劇情太長, 有時想慢慢睇,但坐係電腦面前睇咁耐好冇心機
大師兄個人設好到
好想依隻game長做長有
好耐冇掂到劇情豐富又好玩嘅
出國之前無係外堡撞過和尚 係咪就唔會觸發西聯盟結局
睇番時間線好似番黎已經唔會再係外堡觸發佢

我記得落山同大師兄一齊去飛石幫
回程見到金烏上人果陣
有個劇情係佢同小梅講 我叫你做乜你就做乜
我要你俾狗屌你就要俾狗屌
唔好用我做借口貼基圖
YouTube有幾個有啲名嘅係到講掛
唉小梅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞