活俠傳6月14發售(5)

749 回覆
8 Like 9 Dislike
玩師傅線+西武林但係冇學龍吟功
尹志平
其實係二不相幫。
雖然佢係企係對面,但佢招技係雙方減攻,減埋瑞笙
就算無轉隊幫你都唔係幫瑞笙
有冇巴打試過同哂三個女角結緣?
大戰後 打瑞笙前 趙活搵小師妹
搵到一半決定唔搵佢 果下sad到
溝左 呢條線WARM到爆
師傅人氣最高唔係無原因
呢條線真係超乎意料到寫得比另外幾個可溝既女角出色
師傅啲BE都好正
幾個女角入面 師傅最大球

仲要咁多屬性
差唔多一個月了更新未呀
下個出小梅/阿菊 就好
死心啦 講左下個係葉雲裳先
我最想解瑞杏身份之迷

同埋打柒申屠龍
誤打誤撞 西武林線會搵到申屠龍黎幫手
龍湘都係配返大師兄比較好
希望有結局分支係龍湘+大師兄
試過開局啲點數俾落申屠龍到
俾佢吸之前會話自己唔想,但都照吸鳩阿活同大師兄

好想睇泥教嗰到劇情,睇吓扭唔扭轉到申屠龍
一周目冇睇攻略,冇整護心鏡,打法on99咁用暗器,命中率好低,搏自己用暗器中+佢成日用暗器但唔中,SL十幾次先打得贏
護心鏡真係必備
升爆之後混戰個個一打十,僅次18銅人少少
之前啱啱出即刻玩咗3周,然後封印咗隻驚等更新

早兩日忍唔住又開返出嚟爆多2周目

更新得太慢,幾個月都未出到訪問講嘅第一波大更新 (葉兄妹)

幾時先等到佢出DLC後續劇情 (幕後黑手瑞杏)
留學線江凌圍攻 高心相半夜唔訓搵南宮淺

同埋唔留學龍湘線會有相關劇情
雖然唔係同一個黑衣人,但趙活見到黑衣人會大叫 後山教我功夫嘅前輩/大師兄
驚佢走佬唔更
雖然而家個價都對得住個質素
但個故無尾
想睇多啲泥教 極樂教 千燈樓相關

申屠龍、千面人魔、錦香宮偷聽開咗個頭 但無後續好吊癮

btw到底要點升南宮兄弟好感?
留學/唔留學 劇情都話會話同淺一齊,但周圍行都撞佢唔到

深就對話揀乜都下降,江凌喺南宮家練武果陣打贏佢又扣
二周目起一開頭頭
深就江陵圍城時同佢過招, 第一場唔好咁快贏, 拖夠十五回合會有event完場加好感. 自從放水一次之後打贏都會加, 可以狂loop.
淺好似容易D, 江陵圍城時有一個選擇係探佢定搵佢玩, 我唔太記得係乜, 但你搵到嗰個選擇就一路loop就得. 佢好似好感4會有劇情, 所以一開頭一定要加爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞