名古屋及日本中部討論區(6)

789 回覆
6 Like 1 Dislike
金澤既話搭 週回巴士去到近江町市場

尾山神社/兼六園 + 金澤城公園 /東茶屋街 + 主計町茶屋街

係唔係之後都可以步行距離?
中部機場本身唔多人嘅
但都要睇你咩日子咩時間走
如果係UO要去T2 T1行過去都無左三四個字
上次去checkin到入閘都幾快
不過我諗今次1.5h到應該無問題掛
唔該哂你
想請教下係Nohi Bus 個網買高速巴士飛
由高山去白川鄉
應該買邊條線?
我見佢有金澤 富山 高崗
大トロ丼六日限定,位多但都要排隊。
係就係喺隔離 但近江町市場去金沢城石川門/兼六園都要行15分鐘左右
睇啱邊班啱時間咪搭邊班 一樣價錢
架車係 高山開 中途到白川郷 之後先去 金沢/富山/高
今日嚟到高山,味藏兩日都唔開,請問知唔知丸明可唔可以一個人食lunch? 係咪有lunch set?
可以 記得早d去拎位
盡人事,食唔到都冇計
有冇人有名古屋早餐店推介 ,つばめ等太耐

Send咗email去問,佢話CEP預約可以喺9月30號前同租車公司提早預約定10月之後嘅booking
想問問 高山 去 上高地
高山~平湯温泉~上高地乗り継ぎ往復きっぷ, 使唔使預約定
諗住早一日係高山,個巴士站買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞