[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
我怕有咩問題會唔見晒啲嘢😅
咁咪唔好升
試左幾首歌都用唔到
一試你喱首
Dllm 震撚到 feel到個Taptic Engine好撚忙

但聽聽下就好奇iPhone係有兩個engine定點
點解會feel到一個普通震同埋一個haptic engine震咁
好似暫時解決方法係喺Music個度手動暫時Music Haptics
但有個個haptic paused字眼好柒
上網搵一搵YouTube 話bug嚟
Swipe up個seething 再開個setting就有
Btw有冇人知點解今年gadgetgang聰冇去到WWDC?
又唔見佢哋做錯啲乜
ios 18 個ai 同ChatGPT功能香港都係冇得用?
驚咪用後備機玩
ai都未有得用鬼知香港有冇咩
beta未有ai架
18正式先開始有
連玩game叫佢rank下都唔排
同埋好似窒哂咁
問佢用vision pro做乜
Errr errr entertainment囉
Review enterprise app囉 大佬你咁高位駛撚做呢啲咩
照稿讀到一個點
搞到俾人感覺vision pro冇用途
ChatGPT香港唔會有

1.美國制裁唔允許gpt喺香港用

2.至於你話香港apple 會唔會外掛用百度或者俾唔俾香港用蘋果自己個LLM,都唔知

3.同埋可唔可以轉美國AC 用到gpt都唔知

4.就算之後其中一版beta有,佢都可以出正式版cut返

好多嘢都要等正式版
人哋問佢tech嘢,佢就答得好片面
好似根本冇參與過產品研發嘅過程咁
我甚至覺得佢話「琴晚先用完Vision Pro」係吹出嚟
https://youtu.be/A8uQqfu69GU
好心佢哋安排全部youtuber 訪問craig 算啦,informative 啲之餘氣氛好好多
呢個interview好睇好多
但係幾得意 好少可用盡個摩打
屌 ... 震撚到好似震蛋咁
其實我好奇 咁樣狂震法對部機有冇咩影響?
就算較震機好少有機會可以咁狂震部機
如果聽1-2個鐘歌=個1-2個鐘狂震部機
https://youtu.be/8reaJG7z-is
5:18
震到佛誕都得
因為個marketing俾咗啲位去啲廢人度
可唔可以比番舊版相簿我
聽住歌..
屌佢新版用撚到我以為自己腦殘
我都係⋯
碌完上下 仲要碌左右⋯
又冇得sort of ⋯
一入相簿個畫面唔係比你睇哂所有相
上半Part係相 下半part係album⋯
右上角由select 改左做search⋯
熄鬼哂啲option係清析左,
但係乜撚都搵唔到

痴撚線
好頭痛
我諗緊係咪每部機都要調一次啲位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞