[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike

玩玩下成個唔見咗
可以4x2?
Airplane airdrop
WiFi Bluetooth
?
我都想
大癲207 放左

淨係可以單獨擺airplane cellular hotspot出黎
話說今日買左個有個flip掀蓋既電話case俾老母,但係發現閂埋蓋嗰時部15pro唔識自己熄moon ,有冇清知道點樣set佢一閂蓋就熄? Thx
你以為買咗iPad mini?
邊撚個同你講冚蓋就會熄 moon
因為有你我地去到215
Thanks
咁我逐個擺算
簡啱自己既

this is apple 點解會穿底
屌 之前 Dell又係食唔盡個升幅
Feature黎
Elastic bouncing唔記得set upper limit?
師兄仲有冇放邊隻
Google dell amd 全部放鳩曬重倉 NVDA
有冇Mac用家分享下Sequoia個iPhone mirroring係咪冇限iPhone機種同iOS version
Quote錯咗

有冇人一樣safari download嘢嗰陣撳極都撳唔到入download嗰度
要等down完
整整吓多咗版空頁,又整唔走。有無人知點樣整走佢

我估係Bug黎 因為我同你都有一樣既情況
暫時我估造成咁既原因係你拖拉D widget個陣開左一頁新既係心心上面 但你remove左之後佢又唔識自動cancel番個頁
我暫時最原始既方法係將心心既野搬番上去
因為我發覺我搬左一兩個之後 佢已經識自動轉番最高個頁係心心 跟住你搬晒 / add番D widget上最高個頁就用到

Btw 如果你係用拖拉既方法既話 就咁拖一個widget有時iPhone唔係咁直接知你擺上一頁
我個人而家要將widget cross page咁郁既話 係用食撳實個widget 跟住用中指上下swipe 咁就可以hold住個想郁既widget 上下頁咁郁

其實feel到你都係遇到bug想睇下有冇巴打幫到手
始終岩岩出新OS你唔會知係bug定你用錯功能
但上面D人似係笑鳩左你用beta遇到bug多過想幫你咁 心諗
希望幫到你巴打

上一個Po 都有巴打有同樣問題
Feel到喱個bug都幾易chok到出黎
暫時真係得手動喱個方法 希望佢beta 2會fix到
MKBHD玩鳩tim cook
beta 1 Apple抽起左iPhone mirroring喱個功能 所以暫時冇人知
website係冇寫但我懷疑應該要Sequoia + iOS 18先得
https://youtu.be/pMX2cQdPubk?si=atchWN17X5Z7D-2i

Tim Cook俾人問到magic mouse 即刻lag哂機
啲ai 問題都唔係好答到 遊下花園就算

macbook up完而家每次screensaver嗰陣都感受到膠神嘅存在

臨急抱佛腳 佢根本唔熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞