[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
咁仆街
希望只係入錯...但咁多年冇郁佢 姐係特登搞...
Widget同icon變咗一定要揀死light/dark
我都係

The New Taiwan dollar is the official currency of Taiwan. The currency code is TWD and this is commonly abbreviated as NT$ or NTD$. The most commonly used denominations are the NTD$100, NTD$500, and NTD$1000 bills.

中央銀行
https://www.cbc.gov.tw › cp-503-9...
New Taiwan Dollar Notes and Coins
Currently, the New Taiwan Dollar coins in circulation include NTD0.5, NTD1, NTD5, NTD10, NTD20 and NTD50. Fast economic development in the past decades results ...
無理由河呢啲喎?
咁港幤澳門幣都要河埋?
香港、澳門喺系統入面
Apple一早歸咗落中国啦 唔需要做手腳
仲未有Final Cut Camera?
會唔會只係bug
無理由咁多野唔搞搞呢d 咁少事
西北風今晚有冇b2
啱啱睇咗Thread
台灣人話應該係因為佢照搬原本Spotlight個貨幣計算轉換有關
因為原本Spotlight上都係就咁寫「元」做新臺幣嘅貨幣稱號
同埋而家簡體中文同英文都有寫新臺幣同New Taiwan Dollar
通常b1都玩成兩三星期
按慣例頭幾個Beta都兩星期一次?
1星期一次
唔知有冇old news到
但Apple都靜靜雞改左Apple ID做Apple Account
記得上星期完WWDC個陣有人話Apple冇改到
應該又係太minor改左但唔講only
Old news咗
有幾個網媒講咗
仆街 買左iPhone 15 真係喊爆 冇AI用。。。
9月前都仲有機會改嘅 睇吓多唔多人屌
可能48 個鐘頭無用
一齊鞭打Tim仔
John G講左舊機其實做到
不過慢到唔理想
Btw 條友訪問講野都幾直接
有果句講果句
係咪繼Kevin 之後又一典型毒撚
我部工作機用既15 好需要AI 啊
文字 email嗰啲都唔得?
cut走gen圖genmoji嗰啲應該點都得掛
出iPhone 15既時候 到底有冇諗Apple Intelligence… 唉,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞