[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
有冇巴打beta2 勁撚食電
鳩估下星期四/五
Apple TV 打機?
等咗好耐
本身出Apple arcade以為有咩大搞作
而家仲係電話game多
如果咁我諗個定位似Xbox 咁subscription 用mac都可以打機
都係m chip
iPad就⋯⋯唔知了
但首先要有game 最好有勁嘅獨佔
狼來了
其他牌子d 耳機都咁大問題
airpods 8年都好正常

https://lih.kg/CgDCoPX
https://www.youtube.com/watch?v=evecJTFdwDM

中國又更咗個山寨VP
致敬蘋果又成個User Interface抄足曬
睇落就冇可能
除非係另外一條LINE 唔係做智能中樞既gaming box
如果用AC+ 換左官換機
可以幫部官換機再買Ac+ 買多年保養?
點解唔擺埋vision pro落去谷銷量

要等下星期,每年都7月中

有無人都好憎新嘅個video player UI,無得捉住底條timeline bar drag,同埋啲制啲擺位唔好用
上左ios18
但app store轉us account個時 佢話咩目前無法傳送驗證碼到此手機號碼
點搞
佢冇得full screen拉timeline唔知jm9
UI & UX 退步屌
呢排啲詐騙好撚癲,4分鐘4個電話號碼連還call
全部都冇聽,一個響完另一個響
側邊啲制扮vision pro?
大佬拉快啲條片呢啲industry standard黎
邊個pm批remove 呢個feature
講英文屌佢 之後唔會再打黎
想問網上apple store買ipad ,要成十幾日後先pick up得,如果apple store現場買其實有無貨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞