[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
有冇人14pro update完17.5.1之後收data斷下斷下
我一張自由鳥一張3雙待就算坐定唔郁咁用都可以一時爆格一時0格
HSBC 出左update , 有冇人試左彈唔彈app?
題外話完全唔明點解佢個App可以咁大
呢隻啲掣係standard size? 如果買黎方放office 方便喺公司電腦同私伙ipad 之間switch , 邊隻最抵買
咁佢仲有咩可以detect 到你睇得明中文
香港d 炒狗先係玩爛
佢地香港人放比大陸人, 炒唔到就放返比apple
的確係, 睇完d 咁多review
要咁重換黎既野, 基本上只有訓係度睇片有用

做文書坐半粒鐘真係頭都暈埋, 話之佢可以出到十個mon productivity
最慘有時啲痴線佬話部機花咗
但就哂角度反哂光先睇到少少
真係同啲女hi親少少話好痛一撚樣

大佬get a life啦部機用過就會咁架啦
同埋重
聽podcast有條友咁啱大病要訓床一排先覺得佢有用少少
醫院某啲房可以一張床買一部
牙mo
有冇人升左18後whatsapp彈notification係lockscreen睇唔到,只會亮一下瑩幕?
宜家冇路捉撞手神
更新咗開到但iPhone reward+彈App iPad唔彈
AE iPhone彈iPad又唔彈
HKJC都係iPhone彈iPad唔彈

重點reward + iPhone頭先都開到,但重新開機後就彈App
講真,香港人閪既程度絕對唔會低過大陸人
仲有final year project買黎用兩個星期再退咗佢
咁其他地方仲有退貨policy啫Apple覺得仲okay嘅
印象中乜唔係大陸佬狸貓換太子換咗零件跟住退貨先搞到香港冇
加埋之前得香港係首發,中國冇
係 最大單係換完零件再退
要lockscreen向上拉
哦你仆街喇
Settings > Notifications > Display As > choose Stack > change it back to List
你唔講埋大陸狗換完零件拎去退
係咪心理作用,上左18,AirPods d bass靚左好多
ai有冇消息唔𠹌係要用百度掛
到時咪熄左佢
反正apple 本身嘅local ai 同 pcc應該要夠部電話ai 用
gpt 做嘅野本身香港就有alternative
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞