[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
今次好dd嫁喇
上次homepod佢冇加pro即係覺得都係普通product
點知今次加pro d人都唔賣帳

望就望佢好似當年apple watch第0代果代知道太貴其實係無人買就識得整得部合理,常人會買既機出黎
google > 13 pro max 白屏
可能就嚟出事 backup定先
homepod 其實幾正架, 做喇叭
又慳位又靚聲
太貴了
一對5000蚊到實市面有好多其他選擇
之後出mini反而證明到普遍大眾其實唔洗咁靚聲
同埋更慳位先係係更重要同岩個市場
我google 完白屏睇圖片,我部機又唔係嗰種全屏白色咁,
我嗰種係有一兩秒好似閃光燈影相閃嗰一秒白光咁,然後又冇事

我有iCloud,所以資料都安全,我有另一部iPad 六年都仲未有過mon問題,會唔會LCD仲襟?
我咪話可能係先兆 閃一下 慢慢之後咪全白
如果真係變全白係咪換新機好過?

兩年半就壞真係接受唔到,我預用4-5年㗎
睇吓去到9月有冇事 冇咪trade做16 pro max
前幾日睇咗
如果香港都有退貨期我都想試
香港退貨期比大陸人當年搞到無撚左
但好笑既係大陸自己又有
仆你個街
冇計
香港人宜家地底泥㗎啦
連香港正苦都打壓埋香港人身份
差過大陸
剩低嘅唯一優點就係仲上到「外網」
講到香港人冇份玩爛咁
唔使咁悲觀, 好快連呢個唯一優勢都會消失晒
17.6真係好順
有冇人呢幾日部iphone好lag…有咩原因…
天氣熱
發現搞飛行模式就冇事…連返數據又lag…
免費退貨太多仆街
依家無理退貨收15%都正常
見大陸人一次過30部來揀靚MON
樓上咪有個玩爛心態嘅人
有時啲人揀到咁腌尖都幾無聊
俾你抽中邊間廠做個mon又如何
又唔係專業調色乜乜柒柒
純粹on paper感覺良好
除非差勁遠如果唔係都唔知做緊乜
我記得果陣係揀chip 玩爛
勁on9
iphone 6 mcl tcl
唔知係咪天氣熱
我唔開low power mode佢會自己發熱
6s都要抽samsung tsmc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞