[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
想請教下而家係咪要課金做developer 先可以玩到beta os?
我覺得AI 整理notification 同wiring tools 係應該放俾A15 同A16 , 之後gen 圖同新Siri 先係由A17 pro 開始會比較合理
唔使
唔需要
你icloud嗰度開咗ig

off咗佢 del app再裝
舊機唔係可以駁ChatGPT 咩
不過會冇哂gen圖功能果啲
試過
最on9我係連SMS都收唔到,入meta check電話冧巴又冇錯
乜都唔得企喺度

最後我入meta 開咗instagram backup code
佢會俾五組冧巴你,入其中一個都入到

我係咁解決

Meta愈嚟愈on9,整咁多嘢但最基本login log out都咁廢
邊度講 我都想有
無留意手機野好耐 筆直6000上下換邊部ios抵玩 我見而家iphone X去到成iphone 15 好多部唔識分
唔係成日玩手遊 粒電襟d部機用得耐d就得
AI? 即係chatGPT個d? 同電腦版有咩分別
homepod係咪將來都會轉m1/a17 pro chip

如果唔係個siri廢到無人會用
問題係要加到8GB RAM會好貴 in apple world
估計會偷iPhone或者iPad或者Mac或者Apple TV嘅運算能力去處理呢啲request
好複雜 我d輕度用戶應該用唔著 最多都係打機睇片睇下小說
btw thx 仲有無大佬有其他建議
如果唔急住換機,不如等到九月先
到時候又可以睇吓新款機啱唔啱,舊款機到時理論上都會平啲
最近就要換 部SE2粒電處於打柴狀態 一用就會發熱 拎去天才吧又唔俾換
正常肯俾錢就會肯同你換
直接15 pro max 用多幾年
iOS 18差唔多直接將其餘舊機閹割晒
點解? 因為個AI?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞