[月經] iOS集中討論區 (256) Apple In鈦ligence . AI

986 回覆
4 Like 8 Dislike
重開機就冇事了
online 買左ipad, 無諗咁多揀左pick up, 諗住屋企人住隔離可以幫手拎
岩岩追左PO 見好多人都話一定要親身
想問下而家係唔係都仲係一定要親身?
不嬲都係
如果你一早已經諗住搵人幫你拎嘅話,應該要落order嘅時候就入定取貨人個名
Apple execs talk iOS 18’s divisive Photos app redesign in new interview

“Lots of deep intelligence combined with customization means that Photos can be more personal,” Apple’s Della Huff, manager of the camera and photos product marketing team, explained. “Everyone has a different workflow and so automatic customisation is really key here.”

又要出黎解釋姐係好多人唔知好處係邊啦
https://9to5mac.com/2024/07/05/ios-18-photos-app-redesign-interview/

睇Reddit啲人話可以自己cus下面啲section幾好
但都有好多位唔consistent好難用

Max 機10月尾用到E家仲係100% 電, 大約160 個cycle。
14pro 無啦啦漲起咗少少 電池仲有88%
叉電個陣有陣電池味
飛航mode訓一晚由100%跌到23%
可以點解決
一係你部機九成俾人hack

一係你嗰啲垃圾Apps不停喺度開工

攞去俾天才整啦
熄晒啲不必要嘅background refresh 同location service
跟住去apple store 換電
試下打去間銀行??
有冇人知bts通常咩時間出
朝早定夜晚
唔知今晚有冇beta3
想問下IPAD AIR 6 有無副廠筆係香港有得買?
Logitech?
其實唔洗磁吸嘅話應該同舊嗰啲副廠筆一樣
唔係話舊個D掣唔支援今年新出既IPAD咩
副廠Type C叉電應該冇問題
電容筆係touch screen都用到
磁吸款就要解決叉電問題
新iPad粒磁石唔啱位
姐係除左磁吸唔啱位之外,其實都一樣用到曬D功能?
我支momax本身都冇特別功能
齋寫字$200其實幾抵用
想知呢度係咪冇人買Vision Pro
求吓你.... 買俾我la
我都搵緊daddy買俾我
You are our daddy
Yes
tim 狗可摸耳改善下
人地自家製藍牙codec都出到24bit 96khz
幾點出beta 3?🥳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞