狂賀九龍城寨破七千萬票房(76) [九龍城寨・圍城/從今以後/查無此人/談判專家/海關戰線/但願人長久/填詞L]

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
第一段大陸流出已睇過,
第二段就真係未睇過,
話時話做雷震東既係唔係出名既人黎?
冇名,得陰影
陳洛軍:我都唔識佢
删剪片DLC最仆街應該都係endgame
連啲CG都係流嘅
呢排成日碌到海關戰線嘅trailer
唔知點解覺得好L尷
為左谷過億咩都做得出
第一日上就去撐嗰D做左水魚
邊度有得睇
去大陸網睇
有唔少拍左但剪左既片
職業由警察變咗做海關
BTW聽到謝生講普通話
佢係咪成套戲都係講普通話
對白用字同講野既速度都唔似香港人講既, 條trailer係有d趕客既, 真心唔想睇
Postcard 出到無咩好出
不如揾yes card 合作啦
又幾啱feel

早排見到古生咸豐年前嘅yes card 好得意
而家有邊套戲唔谷先, deleted scene就話大片至有錢搞啫, 其餘方法差唔多套套都用㗎喇, 唔通有得谷唔谷咩, 又唔係賺大錢生人霸死地,都係搏人返睇再返睇㗎啦
接近尾聲應該冇野印
本身我對呢套野全無興趣,但睇城寨果時播,避唔到。
要衝一億直接叫劉謙港九新界謝一日都得啦
原來原本搵鎮宇做韓森
點解冇叉燒飯同綠寶?
幾錢
最怕睇chef lemon
今日睇完,終於到我睇完
平飛勁多廢老講野當自己屋企,屌唔到咁多人真係前後左右都有

講返套戲,如果無睇原著當新野睇係幾精彩,打鬥不錯,武指好野,大佬王九最後拎槍我笑撚左,打打下交到最後玩槍,唔中彈都係正常,氣硬功真係硬到hihi, 可以唔駛咁勁,咁勁又輸真係講唔通。

本身漫畫最鍾意十二仔,但呢套野變左大茄,有d失望,如果多少少故事內容會好少少,個故事線有d簡單,變左為打而打咁,不過整體係睇得幾爽快,入面十二仔扮信一係幾有型,王九師兄連名都無AV變左四仔有點柒
一早講過要叉燒飯謝票場啦 一人一盒食住睇戲

食住叉燒飯xxxx都野係香港一大文化

xxxx=睇波/賭馬/賭錢
而家要搵個正常人響隔離坐有啲難
越嚟越多無品既人
死廢青約埋幾條友邊睇戲邊討論
有次就試過
睇哥斯奶 個老豆同個仔響隔離 又係咁
嘩好大隻呀!幾時完呀!好得人驚呀!之後應該會咁咁咁….
比曬手勢個老豆完全當人無到
點撚樣教仔架?
唔知點解有啲人好鍾意口述影像
官方FB冇寫,估應該近$100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞