突發!新加坡航空一客機緊急迫降曼谷機場 致1死30傷

819 回覆
87 Like 11 Dislike
下面嗰2張唔關事,睇相應該係之前嘅config嚟
Airbus嗰design 都有問題
如果相反方向就會cancel out
而且嗰controller係喺旁邊
完全視覺盲點 無辦法睇到隔離嗰人做緊乜
同埋Bonin panic一直無聽到隔離嗰機師話要拎control
一直拉住 controller搞到stall
好似有3-4分鐘俾佢哋react 可惜
日本本身地區多turbulence
37000-31000正常step descent 啦
冇撈亂 當時美軍問過使唔使幫拖
日本政府仲話搞得掂
工程界隔幾日就死人。舊有人日日水人入工程
我都係長期戴住, touchwood講句, 真係直接死左都仲好, 搞到paralyse先慘
bro唔該,有理

鬆d都扣左佢先
123嗰單好彩有人生還先爆到大鑊
政治凌駕人命 cls
真, 如果唔係有人捱左成晚生還到, 應該一世冇人知當時政府幾PK
本身可以有更多人生還
同印尼有關嘅空難都幾多吓
好似直頭係美軍直升機到左,俾人叫返基地
AA587
反駁隊就得咁嘅質素?
扣你人工吖嗱
太多杯碟碎,蓋住唔駛飛黎飛去?

上面個空少,個面容好Tense

通常男人遇到呢d情況都Poker face,但佢現場都忍唔到,個環境一定好亂
總有班人覺得自己見解獨到"CX好野黎"
所以咪整個極端例子黎證明自己識野
明明果個post都係讚國泰多
如果去廁所屙緊屎
突然撞正亂流
Easyjet 加個手提行李 加一個托運行李 有可能仲貴過BA. 不過佢有得喺中小型機場飛 (Bristol ) 近我已經開心死
死左
大小解已經要啦,意外既野好難講
歐返亞先會咁飛 正常一路北上經內蒙 入西伯利亞 再一路向西 波羅的海入 歐陸
機長飛咗出窗外面 副機長降落到不特止
機長仲要無死到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞