突發!新加坡航空一客機緊急迫降曼谷機場 致1死30傷

819 回覆
87 Like 11 Dislike
【新加坡航空一客機緊急迫降曼谷機場 致1死30傷】5月21日訊,新加坡航空一架客機緊急迫降泰國曼谷素萬那普機場,造成1人死亡、30人受傷。
SQ wide body?
Singapore Airlines: 'Multiple injured and one dead after severe turbulence' on plane leaving UK
Turbulence on the Singapore Airlines flight SQ321 from London, UK to Singapore has left at least one passenger dead and 30 injured after being forced into an emergency landing in Bangkok, Thailand
Monkey 國不意外
Rip
turbulence會死
唔扣安全帶
所以我都唔明點解咁多女人鐘意去做空姐
明明就係好危險嘅工種
班迷坡撚去左邊?李顯龍袖圖呢?
坡航死過人未
氣流好突然?
冇扣安全帶,成個人撞上天花斷頸死
果位尸兄係咪嚇死
死過,喺台北入錯跑道,撞地面工程車
竟然
Bangkok 上面邊有turbulance

李生大笑圖呢?
天氣問題,台北機場指示有問題,機頭有壓理要盡快離開台北
CAT都可以
通常都係clear air 啦呢啲
順風既晴天亂流?
睇台灣機長講過依樣最危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞