[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (23)

987 回覆
9 Like 8 Dislike
係咪得mypace先有? 出面鴨記果啲有無
雖然我唔係買實體sim,
但我買calendar-world嘅esim,可以參考下。

張esim我d/l落5ber esim度,
(5ber係咩,安唔安全,不作討論)

用android機, 唔似即插即用,
開左網絡供應商、romaing,都無data,
怎至張卡嘅手機號碼都搵唔到。

插返落iphone度,即用到,
開roaming收到data,行smartone網絡,
試過申請ana pay,收到SMS。
有門市個喎,你可以直接去買。。。
我已經用咗八日啦,八日都好滿意
有,但好多自己老吹expire date,30/11就寫20/12
開卡有無地方check 今日係觀廣是但買左張
呢張30GB鴨記有幾檔做緊100蚊
前2張就65蚊 75蚊
想問知唔知門市開到幾點?每日都開?
佢官網有寫啊

MYPACEMARKET尖沙咀店2024年9月營業時間:

8月26日至31日(一至六):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月1日(日):全日休息
9月2日至7日(一至六):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月8日(日):全日休息
9月9日至14日(一至六):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月15日(日):全日休息
9月16日至17日(一至二):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月18日(三):全日休息
9月19日至21日(四至六):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月22日(日):全日休息
9月23日(一):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月24日(二):1200 - 1500
9月25日至28日(三至六):1200 - 1500 / 1600 - 2000
9月29日(日):全日休息
9月30日(一):1200 - 1500 / 1600 - 2000
Softbank 張15gb真心幾好用 去九洲同廣島落後少少嘅地方都冇咩問題

carousell 75蚊張幾抵

Povo 2.0 日本橋
幾抵玩,呢幾日做緊330yen兩日任用,暫時chur咗17gb

想請教呢兩張有咩分別
同一隻黎
新舊包裝
應該轉晒紫色
而家仲係泰仔truemove最好用?
同問東北地區呢
除咗九州可以斬釘截鐵同你講一定係Docomo好啲之外
其他地方都係差唔多
可以
不過留意你部電話如果係行貨機嘅話
通常都冇esim
咁應該OK了 用緊台版iphone
最驚速度慢同收得唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞