[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果最尾只買到100分同飲水哥兩個,我都收貨
Gossips:

Chelsea are closing in on a £30m deal for Danny Drinkwater, according to The Mirror.

Chelsea are reportedly preparing a transfer offer for Leicester City star Jamie Vardy.(Metro)

Alex Oxlade-Chamberlain unlikely to sign new Arsenal contract amid Chelsea and Liverpool interest. #CFC #LFC #AFC (Telegraph)

Chelsea are also targeting Inter Milan midfielder Antonio Candreva who has been told he can go for £25m. #CFC #Inter (Mirror)

all no bid

no bid

買咩華dee

Vardy 25m deal

唔收 3件先收貨
好大風
2個都收貨,屌你應該屎都可以食

2個都唔收貨 屎都無得你食
主攻用達仔,防反用華dee

姐係有得揀唔食屎你為左填飽個肚會照食?

姐係你寧願10打11都唔買人?

老鼠,今次我撐你
香港人本性如此

唔收 3件先收貨

Ox 飲水 + ?
華迪唔係幾想

老鼠,今次我撐你
香港人本性如此

兩個唔收貨唔代表唔要啫
即係考40分點都好過考0分,不過都係肥佬

死開啦食屎狗

偷換概念駁唔到就叫人食屎

老鼠,今次我撐你
香港人本性如此

唔係牙銘你邊有錢賺

死開啦食屎狗

偷換概念駁唔到就叫人食屎

好撚臭啊食屎狗

夠鐘食藥未呀你

到簽咗2個時 無論你收唔收貨都好
都係簽咗2個架啦
點會屎都無得食
今次撐老鼠

到簽咗2個時 無論你收唔收貨都好
都係簽咗2個架啦
點會屎都無得食
今次撐老鼠

ching你係咪撐錯人
兩個點收貨啊
又話安仔摩西廢要換人
又話法比打高壓會死同半季波
又話牙朗冇後備傷咗死硬
又話亞衣垃圾雷米玻璃
仲要打R聯
我地無得揀球隊簽唔簽人,但麻醉自己,隊波簽多2個都話收貨個d根本係食屎狗

同你迷摩一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞