[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係干地自己走下話
又當教練係usb

要炒洗鬼理由咩,亞軍王都照炒啦
真係要夾錢book飛機了

干地去熱/阿教就搞撚笑

肥普唔主動走熱都唔會換啦
爺爺就兩年約
諗起呢句No one is bigger than the club
係干地自己走下話

機會好低
佢已經講明想繼續留
人地就嘗試簽人 垃圾車就準備炒教練
CONTE聽到呢單NEWS唔知會有咩感兜
西女人玩手段
人地就嘗試簽人 垃圾車就準備炒教練

831杜曹教練團一安排開
仲要傳杜曹先最撚憨鳩油王唔想搞就放風賣啦
再比佢咁搞落去落英冠真係不是夢
我屌你老母西女人
希望單野係流既

啱啱呢場人腳唔係干地絞盡腦汁轉陣點贏到
贏完一場士氣波先炒我諗班球員都冇心踢
SportBild: Marina Granovskaia has made an enquiry for Thomas Tuchel

http://m.sportbild.bild.de/fussball/premier-league/premierleague/premier-league-thomas-tuchel-fc-chelsea-anotnio-conte-52956826,view=amp.sportMobile.html

請做轉會總監就得

柒頭黎

一齊罷踢算啦
臭化西

嬴場咁重要既波然後就聽到話要換教練
SportBild: Marina Granovskaia has made an enquiry for Thomas Tuchel

http://m.sportbild.bild.de/fussball/premier-league/premierleague/premier-league-thomas-tuchel-fc-chelsea-anotnio-conte-52956826,view=amp.sportMobile.html

請做轉會總監就得

柒頭黎

佢做教練真係可以38場英超場場都唔同陣
隊波士氣岩先好返d 又搞d咁既野
兩年抄一個教練想點 明明自己做唔到野
有d咁既管理層 隊波想keep住好都幾難

嬴場咁重要既波然後就聽到話要換教練

真係炒干地油王西女人黑得三條仆街落地獄啦
下年星散不是夢藥膏同莫拉達同迪加都係因為
干地先黎
杜曹都多仔班都管唔住
你老母 食左屎?
唔洗驚
人地多仔更衣室都反件垃圾 仲搵佢 on撚9
希望單野係流既

呢啲就信到十足十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞