[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
不過出得呢d新聞肯定有d野,高層應該想逼干地同意某d理念,唔服從就

下場再輸就
Matt law or hawk

Hawk都係forward d有大公信力報紙姐
Bild係德國數一數二

踢球者個招牌唔係紙造嘅

德國報咪就係睇KICKER同BILD兩個
All out
不過出得呢d新聞肯定有d野,高層應該想逼干地同意某d理念,唔服從就

未贏熱狗之前有少少doubt
贏完之後應該無咩懸念
干地起碼可以教埋今季
#MarinaOut
炒撚左干地我轉去阿士東維拉算數

好撚想扯佢耳環

下場再輸就

佢地係突登咁樣逼干地甚至係球員,因為知道球員為左保住主帥會出力踢...但成日要用激將法,其實係代表管理不善...
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下
諗起呢句No one is bigger than the club

so west woman must lan
諗起呢句No one is bigger than the club

so west woman must lan

Cadena SER: Seri agreed terms with Barca for 4yrs, said goodbye to his teammates on Monday.... Then at the last moment Barca quit the deal.
疤狗都真係柒到仆街

下場再輸就

佢地係突登咁樣逼干地甚至係球員,因為知道球員為左保住主帥會出力踢...但成日要用激將法,其實係代表管理不善...

關咩事
前季傳炒摩佬成個幾月
隊波都一d起色都無
其實場波贏到全靠干地戰術+全體球員support
搞到咁 我支持阿記唔好
Matt Law: Chelsea have no succession plan for Conte and Tuchel is not a name on their radar #cfc

Push

其實Matt law乜水

下場再輸就

關咩事
前季傳炒摩佬成個幾月
隊波都一d起色都無
其實場波贏到全靠干地戰術+全體球員support

如果逼完都唔上力,未可以證明到炒人係啱 轟高層思維
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

唔好講到佢係比西女人nigga昆啦
佢根本就係授意兩個咁做
企係佢立場直情覺得兩條友係非常之幫得手
因為有錢賺
seri lemar aoc sandro belotti alli kane water all come
woman ceo must be gone
Matt Law: Chelsea have no succession plan for Conte and Tuchel is not a name on their radar #cfc

Push

其實Matt law乜水

Telegraph記者
公認係車非官方發言人
炒干地我真係唔撐車
撐唔落

一字排開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞