[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我follow左Christensen twitter,佢抽波衫抽中左我

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

佢twitter好耐無更新啦wo

佢轉左Twitter

佢好似轉左玩voov直播
AndreasChris27 先係佢,舊個個硬係唔更新啦懶醒

講經咩你條撚樣
我中撚左六合彩呀,碌撚
我follow左Christensen twitter,佢抽波衫抽中左我

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

佢twitter好耐無更新啦wo

咪踢爆

AndreasChris27 先係佢,舊個個硬係唔更新啦懶醒

講經咩你條撚樣
我中撚左六合彩呀,碌撚

笑鳩你地仆出黎柒囉on9

又要唔知人轉左twitter ac又要出黎串77

樓上接龍話唔好踢爆個班人死全家

Ig 31萬 follower
Twitter先得400個
cancelo 去左inter , Cedric 佢ig d 人話welcome to chelsea 終於有bid la
cancelo 去左inter , Cedric 佢ig d 人話welcome to chelsea 終於有bid la

d人講唔代表有bid 姐
Cedric都簽 唉
AOC呢
Cedric都簽 唉
AOC呢

Also trying
Cedric都簽 唉
AOC呢

以波論波,佢應該勁過保羅費拉拿

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

睇J片都唔算差,各方面都好平均
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

保羅費拉拿幾勁wo,一開始果時,仲要好神奇咁留到退役
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

保費唔係入選過歐聯Best 11咩?
點會用文員同Cedric比
再者保費未變文員之前係的確幾勁
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

cedric我fifa career 都入左,好用過比拉連
幾好用
曼城用30m想我放,我都唔制
我用摩西加17m換左比拉連

講經咩你條撚樣
我中撚左六合彩呀,碌撚

笑鳩你地仆出黎柒囉on9

又要唔知人轉左twitter ac又要出黎串77

樓上接龍話唔好踢爆個班人死全家

Ig 31萬 follower
Twitter先得400個

佢fb一萬like都冇,唔係風化達官方page Tag佢我都唔知
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

cedric我fifa career 都入左,好用過比拉連
幾好用
曼城用30m想我放,我都唔制
我用摩西加17m換左比拉連

fifa入面柒頭安好用過hazard添

錯,fifa我用世三打season勁到爆
又快又好扭
好用過屁馬,巴利
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

佢變文員後都試過臨危受命守死Bale啦
Cedric都唔係太差姐
話曬都國家隊主力右閘
簽到人已經要還神啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞