[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Chelsea deny Thomas Tuchel is set to replace Antonio Conte and confirm there is no succession plan in place

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/chelsea-thomas-tuchel-transfer-news-latest-antonio-conte-contract-deal-a7907846.html?amp

No succession plan 姐係點

無計劃搵人接任干地
真係抄干地油王無心搞不如賣盤算 遲下連阿熱都不如 最少人地管理層對教練有信任先

雖然我覺得有可能係conte衰多口所以油王頂唔順
但真心on 9

宜家conte有屌錯咩?隊波唔夠人打四線係事實,黑人同西女人唔出價係事實。你估干地同班球員神咩?屌幾句都唔鋸,死撚咗佢算啦

我地球迷角度睇梗係覺得屌得過癮
你做上司比個下屬當眾開炮唔gur有乜出奇
知唔知幾時先出third kit

九月中
買人問題都未撚解決
又要擔心教練問題
做車狗真係唔得閒
Chelsea deny Thomas Tuchel is set to replace Antonio Conte and confirm there is no succession plan in place

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/chelsea-thomas-tuchel-transfer-news-latest-antonio-conte-contract-deal-a7907846.html?amp

No succession plan 姐係點

無計劃搵人接任干地

=/=唔炒干地
D人咁解讀
Matt law自己都戴頭盔
油王=西女人=nigga
佢地係同一條船
干地屌唔買人咪即係屌油王
佢地係同一條船

明屌鳩你啦
佢地係同一條船

球員都出聲叫買人 唔通油王真係可以唔再理E個問題?
如果係咁 其實是但升個人去做教練咪得lo
反正無耐都炒架啦
佢地係同一條船

反正無耐都炒架啦

都話油王佢自己意願都係唔想買人
唔好再講到而家局面只係果兩個人搞出來而油王唔知情啦
油王光環太大
佢地係同一條船

反正無耐都炒架啦

自從本身話佢出錢起球場之後變成借錢起
再之後後離婚更加肯定係油王唔想出錢買人
佢地係同一條船

反正無耐都炒架啦

佢地唔係單純上下屬既關係
更多既係合作關係
你又要成績又比唔夠人唔屌你屌邊個
油王光環太大

如果真係炒
油王耐性係無高到
前年咁耐唔炒只係因為佢同摩狗關係好所以先比咁耐時間佢
真係變中產今舖 分分鐘仲窮過d中資英超球會
佢地係同一條船

反正無耐都炒架啦

更多既係合作關係

你一廂情願咁覺得姐
比得head coach呢個title好明顯話比干地知你只係under我
真係變中產今舖 分分鐘仲窮過d中資英超球會

以加個劇本係炒干地亂鳩咁請人
班球員又唔岩踢新領隊戰術同無心踢
排名又創新低大牌球個個叫走
照樣起球場之後降班油王唔撚玩
之後球會破產
唔願做車迷了
佢地係同一條船

反正無耐都炒架啦

更多既係合作關係

你一廂情願咁覺得姐
比得head coach呢個title好明顯話比干地知你只係under我

咁咪炒囉
睇下再搵邊個教
干地岩岩續完約再成team 炒又賠20m
屌油王唔落
屌油王唔落

咁都仲撐到
屌油王唔落

咁都仲撐到

唔會屌佢既 但唔會再撐
同唔再做車迷了
屌油王唔落

咁都仲撐到

唔會屌佢既 但唔會再撐
同唔再做車迷了

夏神好走
車仔只係油王玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞