[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一日ox單野未定,應該都唔會bid簡達華
最後又乜撚都無就好笑
2個都收貨,屌你應該屎都可以食

2個都唔收貨 屎都無得你食

到簽咗2個時 無論你收唔收貨都好
都係簽咗2個架啦
點會屎都無得食
今次撐老鼠

ching你係咪撐錯人

你真心定假膠啊
撚叫你得返一個禮拜咩,
早多一個月仲吹緊要買多四件,
依家咁少時間點撚樣傾咁多人
2個都收貨,屌你應該屎都可以食

2個都唔收貨 屎都無得你食

到簽咗2個時 無論你收唔收貨都好
都係簽咗2個架啦
點會屎都無得食
今次撐老鼠

ching你係咪撐錯人

簽得2個咁少情理上點收貨
但球迷唔收貨唔代表嗰2個球員唔會黎
所以點會話我地唔收貨就會10vs11 先
最多係好似dllm 咁人就簽咗
球迷就繼續嘈囉
撚叫你得返一個禮拜咩,

阿狗死線前簽5件都得啦
今日十號波 高層又唔洗做野
我相信車仔高層panic buy嘅能力歐洲第一
撚叫你得返一個禮拜咩,

咁咪即喺你自己本身都唔收貨囉
成三個月俾佢哋傾都傾到咁失敗
而家得返一個禮拜傾根本就高層問題
高層真係最擅長撚車迷
先唔買人, 吊人癮
去到車迷失去理智既時候買個Dllm都個個會自動腿張開
華dee好囉
拎黎做後備咋嘛
30m左右都ok啦
唔通靠阿姨咩
高層真係最擅長撚車迷
先唔買人, 吊人癮

由反baka去到第一場一般正常表現都射晒
撚叫你得返一個禮拜咩,

咁咪即喺你自己本身都唔收貨囉
成三個月俾佢哋傾都傾到咁失敗
而家得返一個禮拜傾根本就高層問題

屌撚左高層成兩個月,
都廢撚事對佢地有期望,
執返兩件吊住條命都算係咁
華dee好囉
拎黎做後備咋嘛
30m左右都ok啦
唔通靠阿姨咩

華dee唔會走啦,話明要做球隊icon,
想走一早走左啦
馬列斯呢?
高層真係最擅長撚車迷
先唔買人, 吊人癮

由反baka去到第一場一般正常表現都射晒

好返操返如果廢先再反
Chelsea FC‏已認證帳戶 @ChelseaFC 2011年8月22日

An agreement has been reached with Valencia for the transfer to Chelsea of midfielder Juan Manuel Mata.

屌你
Chelsea FC‏已認證帳戶 @ChelseaFC 2011年8月22日

An agreement has been reached with Valencia for the transfer to Chelsea of midfielder Juan Manuel Mata.

華dee好囉
拎黎做後備咋嘛
30m左右都ok啦
唔通靠阿姨咩

華dee唔會走啦,話明要做球隊icon,
想走一早走左啦

買華dee逼干爹走??

馬達都係最後一個禮拜簽

馬達都係最後一個禮拜簽

回家吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞