[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
人多就話賣姐,而家點賣

但我真係好想睇一個無撚腦既踢疤前場

依個cm有50負評,我就唔再用個性簽名。

正評=支持我用個性簽名

個性簽名唔係問題,但你嗰個可唔可以set返細格啲,有乜理由個簽名仲大過你打嘅內容

幫我整細d ok?

MESSI SO7同WILLIAN踢波會有咩感受

我車唔賣垃圾,陣間安變new neymar就唔好喊

講真 佢變到我真係唔喊
佢係車一世都係呢個水平

唔出奇
隊友唔同lv係會影響到

屌佢個種無腦
你同我都睇咁多年
邊有得救
Barcelona are interested in a move for Willian, want him to replace Neymar. (France Football)

https://www.francefootball.fr/news/Mercato-willian-chelsea-cible-par-le-fc-barcelone-pour-succeder-a-neymar/827884

膠鷹post 得
希望係真
Thomas Tuchel has had no contact with Chelsea over replacing Antonio Conte, multiple sources have told ESPN FC.
BILD 都變埋9UP報

唔知目的係咩,不過相信係西女人搞事

今個轉會窗d 可靠sources成日9up
Sky又係咁
MESSI SO7同WILLIAN踢波會有咩感受

我車唔賣垃圾,陣間安變new neymar就唔好喊

講真 佢變到我真係唔喊
佢係車一世都係呢個水平

Williandinho

Lan
咁都deal到既話 巴塞高層真係仲西過西女人死黑鬼
人多就話賣姐,而家點賣

但我真係好想睇一個無撚腦既踢疤前場

我都好想睇下賣晒d一隊球員
干地自己落場踢有咩效果
屌 買撚左人先好放人啊 仆街高層 買到100分 放god 我冇問題
屌 買撚左人先好放人啊 仆街高層 買到100分 放god 我冇問題

放god要買同功能球員
aoc唔係一個好選擇

但當然aoc都要買

打翼安好過100分
係打多幾個位咁解 但又係一出一入 唔撚夠人呀仆街
Tottenham are on the verge of completing the double signing of Serge Aurier and Juan Foyth. (Source: ESPN)
熱刺買埋Auier

放god要買同功能球員
aoc唔係一個好選擇

但當然aoc都要買

Vardy
咁都deal到既話 巴塞高層真係仲西過西女人死黑鬼

話之佢啦 總之可以lan
Lemar come
買到coutinho就賣
Seri come
挽留willian

依個cm有50負評,我就唔再用個性簽名。

正評=支持我用個性簽名

個性簽名唔係問題,但你嗰個可唔可以set返細格啲,有乜理由個簽名仲大過你打嘅內容

幫我整細d ok?

你真心想要? 睇個勢你都就嚟用唔到個性簽名
Seri come

疤唔要 係好機會
但垃圾車好似冇傳過佢
歐聯抽籤點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞