[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實下年free簽100分仲好
經過老鼠加持過後,生癌佬極速轉左去國米

先借後買 30m歐 好抵

我覺得隨時彈鐘

意甲應該ok嘅,古亞達度都

咁咪追ox囉

追撚到咩唉
Lm

咁咪追ox囉

追撚到咩唉

你送波衫咪追到囉

又唔係無錢 仲等free

咁咪追ox囉

追撚到咩唉

你送波衫咪追到囉

話咗簽齊Sandro Fabinho AOC
送4件球衫
now.com體育】伊巴謙莫域重返曼聯已有眉目,贊助商「三間」率先跳出來「官宣」!
瑞典老將伊巴謙莫域(Zlatan Ibrahimovic)因嚴重受傷,目前沒有合約在身,但仍跟隨曼聯訓練;根據「三間」的最新消息,雙方再度合作已甚囂塵上。 「三間」在美國的官網上,已開售曼聯新球季的伊巴球衣,並可以印上10號,基本上等於提早宣佈交易落實,兼透露其新季的球衣號碼。上季穿9號的伊巴,其號碼現已交給新加盟的盧卡古,但目前10號在朗尼離隊後仍然懸空。 35歲的伊巴骨格精奇,預期膝傷比普通球員早一個月康復,但最快也要到12月才能復出,相信會簽下半年短約。作為上季「紅魔」首席射手,這名瑞典鬼才上陣28場英超,射入17球,傷癒後若可成為盧卡古的替補,曼聯實是如虎添翼。
今晚聯賽盃有精宮 切唔知出唔出呢
開季連贏幾場
十月崩盤瘋狂失分
傷兵潮
一月天價簽水貨
二三月上力
鬥到最後直路
失冠但贏盡掌聲

大巴炒干地
劇本已經寫好

又唔係無錢 仲等free

雲膠放嘅意欲唔大
今晚聯賽盃有精宮 切唔知出唔出呢

咩台播? now有線mytv super?

唔清楚
依加只係頭幾圈 我估香港應該冇台播
我follow左Christensen twitter,佢抽波衫抽中左我

仲同我吹左2句

無圖無真相
我follow左Christensen twitter,佢抽波衫抽中左我

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

佢twitter好耐無更新啦wo

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

又9up

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

咪踢爆

仲同我吹左2句

無圖無真相

唔想自爆

咪踢爆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞