[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果真係簽Cedric, 咁咪冇簡慕華
Cedric都簽 唉
AOC呢

以波論波,佢應該勁過保羅費拉拿

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

保羅費拉拿幾勁wo,一開始果時,仲要好神奇咁留到退役

保費唔係入選過歐聯Best 11咩?
點會用文員同Cedric比
再者保費未變文員之前係的確幾勁

佢變文員後都試過臨危受命守死Bale啦

好記得佢比巴爾爆過一場之後就完全捉哂佢路
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

保翻譯佢防守好撚勁架 係進攻差d
Cedric都簽 唉
AOC呢

邊個佢
咁保羅費拉拿摩狗識用嘛

保費話晒提子國黃金一代
原來Cedric仲矮過Moses
保費top fit果時,防守超勁
原來Cedric仲矮過Moses

azp+cedric. , 扯旗了

一諗起鏝獌條鋒線
Vardy 幾型仔
azp踢中堅始終係一個隱憂

RUDGIER LUIZ VVD咁出真係頂撚晒

電欺成日隊波一落後就自己沉快過全隊,用下天神好過
Vardy 幾型仔

移電欺做防中打352仲有d睇頭

對搬泥輸3比0佢仲好有火

比多次機會佢

咁又係,其實都係基於上季先咁講,希望心態再穩定啲。好似法比又操大隻咗,簡迪帶波又好咗,摩西企位好似好咗。反而全隊最未知狀態係夏神
Luiz唔打中堅仲好
新post冇人反安就我黎啦
首席反安大使
迷切黨召集

1。 Diego_Costa (永遠榮譽會長)

皇天擊殺見高拜見低踩賤種袋底泥: FrankLampard_BB

原本迷切架我。。

Azp叉晒腰等慶祝
8號波is coming
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞