[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

今季內炒干地
應該真係做中立球迷
Conte out
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

唔好講到佢係比西女人nigga昆啦
佢根本就係授意兩個咁做
企係佢立場直情覺得兩條友係非常之幫得手
因為有錢賺

白手興家既億萬富豪邊有咁易俾人呃 ,西女人根本就係佢代言人啦
果頭干地話想長教 呢頭想炒干地既話
希望呢隊垃圾同我趺落英冠永不超生
expect boga kenedy loan

no more in?
expect boga kenedy loan

New signings coming?
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

佢根本就係授意兩個咁做
因為有錢賺

以波論波
今個轉會窗入個4個球員有級數
仆街加利佬係車仔作客贏熱狗之後
已經轉左口風話車仔個陣容執得幾好
而家剩返個9日轉會窗主力補埋球隊板凳深度其實好perfect
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

佢根本就係授意兩個咁做
因為有錢賺

白手興家既億萬富豪邊有咁易俾人呃 ,西女人根本就係佢代言人啦

兩個都係佢D心腹根本無可能無收到油王ORDER自己做野
搵我教應該可以做4冠王

就算係真都好
你都係唔夠黑人閪女人鬥㗎喇
炒干地真係反油王了
搵我教應該可以做4冠王

就算係真都好
你都係唔夠黑人閪女人鬥㗎喇

係唔會夠油王鬥佢兩個只係扯線公仔
油王一日唔賣盤都唔覺得以隊波有得救
依舊自以為事領隊猶如糞土
nigga out
好痛心
車仔變成咁
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

佢根本就係授意兩個咁做
因為有錢賺

以波論波
而家剩返個9日轉會窗主力補埋球隊板凳深度其實好perfect

你含撚啦on9。
賣馬迪,chalobah,入得baka

左閘未有,右閘未有

走rlc比機會musonda我諗已經嚴重降級

最低限度入返4個先勉強叫合格

一路咪話正選執得好
板凳深度唔夠
但仲有時間執
而家睇飲水+100分都有唔細機會可以買到
岩岩贏完英超都要炒,邊撚個教頭都撈唔掂啦
我寧願你買4個Dijikiijgko
唔好炒干地
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

佢根本就係授意兩個咁做
因為有錢賺

以波論波

你含撚啦on9。

左閘未有,右閘未有

一路咪話正選執得好
板凳深度唔夠
但仲有時間執

買到先出黎吠啦仆你個街

最後買埋djidji真係唔慌唔屌佢老母

真係哪來的自信
100分咁多阻濟都話大機會買到
油王真係
反佢又唔好意思
唔反佢又懵下懵下

佢根本就係授意兩個咁做
因為有錢賺

以波論波

你含撚啦on9。

左閘未有,右閘未有

一路咪話正選執得好
板凳深度唔夠
但仲有時間執

買到先出黎吠啦仆你個街

最後買埋djidji真係唔慌唔屌佢老母

放心
如果到最後埋單只係買到dllm 2.0
實陪你屌到膠層仆街
我寧願你買4個Dijikiijgko
唔好炒干地

干地已經肯硬食drinkwater,cerdic之流
咁都炒真係無得講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞