[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
星期日搞通宵k團 再睇埋車愛,痢阿,有無人join

我上山拜完你爸媽再join

john, 再直落叫雞破處

係咪唱淫K

係咪唱淫K

成班麻甩佬唔通去neway

係咪唱淫K

依個上淡水唱,香港太貴

補返張個性簽名

你條女約左我去北投

高普又唔敬老

高普又唔敬老

點解歐聯無關愛座
好唔文明
有預感會抽到拿玻里
比人復仇
有預感會抽到拿玻里
比人復仇

我有預感係P$G

係咪唱淫K

依個上淡水唱,香港太貴

補返張個性簽名

你條女約左我去北投

我無女,ching是咪遇到污糟野定比人呃啊

有預感會抽到拿玻里
比人復仇

我有預感係P$G

why not both
有預感會抽到拿玻里
比人復仇

我有預感係P$G

why not both

有預感高層唔買人,小組出局
Chelsea have made a bid for Arsenal ace Alex Oxlade-Chamberlain.(Express)
Chelsea have made a bid for Arsenal ace Alex Oxlade-Chamberlain.(Express)

done deal再講,bid左九百幾次

過多陣 hawks就出黎講no bid

過多陣 hawks就出黎講no bid

Chamberlain stay
no bid
Chamberlain stay
no bid

but you not hawks
雖然大家都知係結果真係no bid
轟疤拿萊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞