[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁樣傳單咁既新聞出黎
咁樣傳單咁既新聞出黎

仲要BILD
咁樣傳單咁既新聞出黎

而家炒人點交代
之前果d起碼有成績做擋箭牌
油王唔撚係連教練去留都比埋個臭閪決定丫嘛
SportBild: Marina Granovskaia has made an enquiry for Thomas Tuchel

http://m.sportbild.bild.de/fussball/premier-league/premierleague/premier-league-thomas-tuchel-fc-chelsea-anotnio-conte-52956826,view=amp.sportMobile.html

屌你老母咩真係

啱啱贏完場士氣波賽後仲攬頭攬頸炒乜

買人要求同個兩隻畜生唔同,嚴重影響球隊內部風氣

車狗前幾次炒人除左76都係隊波最沉果一刻炒
而家隊波開始上返炒條春

掉番轉可能係干地見岩岩贏得咁靚仲唔走個cv真係會花
係干地唔撚撈喇

如果係咁唔該佢快d賣盤
SportBild: Marina Granovskaia has made an enquiry for Thomas Tuchel

http://m.sportbild.bild.de/fussball/premier-league/premierleague/premier-league-thomas-tuchel-fc-chelsea-anotnio-conte-52956826,view=amp.sportMobile.html

屌你老母咩真係

啱啱贏完場士氣波賽後仲攬頭攬頸炒乜

買人要求同個兩隻畜生唔同,嚴重影響球隊內部風氣

車狗前幾次炒人除左76都係隊波最沉果一刻炒
而家隊波開始上返炒條春

掉番轉可能係干地見岩岩贏得咁靚仲唔走個cv真係會花

佢近幾次press con都話想留低
英國車迷有無反西女人 正臭閪黎

油王都未必like干地
但而家炒真係冇任何理由
係咪想降班?

如果係咁唔該佢快d賣盤

雖然車仔掘起真係靠佢
但如果真係咁既話真係只可以忍痛反油王
見個皇帝縱容奸臣
如果真喺炒干地
喺呢隊閪波未炒兩條撚屌之前都唔會再撐
果2條仆街 自己買唔撚到人 郁個教頭
油王離婚離到傻撚左
達仔心諗....
如果炒干地
我諗依對波無得救
今年d波你睇埋我個份

真係咁都幾撚幼稚

真係咁都幾撚幼稚

而家諗返轉頭 諗緊 上幾個月加人工 係唔係想塞住干地把口

根本就係油王問題佢縱容放權比佢兩個
之前話佢自己出錢起球場又之前放咁多錢
投資但係以幾年根本見到到佢根本就係
無心比錢搞起球場話自資變成借錢起
買人支出仲衰過中下遊球會要賣人先
買到人

買到人

辦公室政治

買到人

辦公室政治

如果炒conte
英國班車迷仲唔鏟平Stanford bridge
干地去熱/阿教就搞撚笑
真係要夾錢book飛機了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞