[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Belotti 背肌好壯

No.9都變埋形

其實佢係咪寒背
其實幾鍾意Belotti呢D咁有拚勁嘅前鋒

5'11 DC

意假貨 上季先打起 吹到成91m 買都傻仔

前幾季咪有條友叫恩莫比利拎意甲神射手既
先後失意於德甲及西甲
所以我對近季意大利藉前鋒有保留(蘇拿冇咩幾多個)
Belotti 背肌好壯

No.9都變埋形

其實佢係咪寒背

可能係,被佢fake咗
咁貴再買正前不如買翼好過啦

5'11 DC

先後失意於德甲及西甲

Btw
恩莫比利拎神射手個季都係效力Torino

其實馬列斯真係咁無市咩?李城都明話有價就放,羅馬報價又半放棄狀態,車仔又無翼

其實馬列斯真係咁無市咩?李城都明話有價就放,羅馬報價又半放棄狀態,車仔又無翼

未到31號都唔bid

唔肯減價

5'11 DC

先後失意於德甲及西甲

Btw
恩莫比利拎神射手個季都係效力Torino

Cancelo已經冇左

5'11 DC

先後失意於德甲及西甲

無錯。真係唔好浪費budget
Cancelo已經冇左

預左啦 同干度比利換就知
仲有無傳咩右閘j 得過 左閘其實推azp上去就得 右閘後備都無
國米買Cancelo即係放Candreva

#Candrevaisblue
國米買Cancelo即係放Candreva

#Candrevaisblue

收嗲啦,盧卡古黎左未啊屌

100分唔續約
下年free簽佢
經過老鼠加持過後,生癌佬極速轉左去國米
經過老鼠加持過後,生癌佬極速轉左去國米

先借後買 30m歐 好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞