[All no bid]車迷季初屌高層屌到無氣討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
閪女人躝

放心除非油王賣盤唔係點都永續
炒干地邊有人服
啱啱先殘陣贏熱狗 傷兵復出 全部係好開始
係831前買3件咪ok囉 炒佢老母閪咩
唔係巴塞高層太廢
我轟班高層係廢方面真係無咩對手

疤廢都係買唔到人姐
車狗而家買唔到人仲要搵個教練出黎祭旗

咪係,華維迪其實有咩勁?

踢過疤又係西語系疤最鐘意請以d背景教練

因為班波都識自己踢
慳錢
垃圾車高層食撚屎啦
呢個時間同埋理由炒干地完全non sense, 但係又好驚係真 因為呢隊係車
炒干地邊有人服

之前炒完人都有小陽春
但今舖炒既話一定一沉不起仆硬街
整單咁既野都有
西女人同黑人都係油王d 心腹
無油王授意佢地點會自己咁做
黑人之前想辭職都比油王親自
留佢油王根本唔想出錢買人
西女人同黑鬼係代油王做黑臉
干地 莫須有
夏神出翻嚟發覺領隊都換埋
炒干地邊有人服

之前炒完人都有小陽春
但今舖炒既話一定一沉不起仆硬街

之前季中炒都係成績唔多好勢頽
而家殘陣屠熱狗士氣咁好走去慘實係相反
西女人同黑人都係油王d 心腹
無油王授意佢地點會自己咁做
黑人之前想辭職都比油王親自
留佢油王根本唔想出錢買人
西女人同黑鬼係代油王做黑臉

我都覺得係咁
夏神出翻嚟發覺領隊都換埋

出年走人,bye
全個歐洲應該得垃圾車份工咁撚惡頂
炒完教練我希望isis去閪女人屋企發動自殺式炸彈襲擊

老鼠去啦
鳩層係想要一個聽教聽話既教練就咪撚水干地嚟垃圾車教啦仆街
肯定嫌干地要求麻撚煩,其實一直想要個扯線公仔
利申: 鳩噏

似係 年年買dllm 又要人有成績
買定機票算
個個豪門都想要持續穩定 係得垃圾車格一年就砍掉重練一次

老鼠去啦

G持
CONTE聽到呢單NEWS唔知會有咩感兜

啱啱呢場人腳唔係干地絞盡腦汁轉陣點贏到
贏完一場士氣波先炒我諗班球員都冇心踢

嬴場咁重要既波然後就聽到話要換教練

真係炒干地油王西女人黑得三條仆街落地獄啦
下年星散不是夢藥膏同莫拉達同迪加都係因為
干地先黎

想問好耐
點解追清你D分行永遠都分得咁奇怪
睇死人

我以為NBA啲球隊先有呢味,咁鍾意聽話請個弱智嚟教啦
唔係巴塞高層太廢
我轟班高層係廢方面真係無咩對手

疤廢都係買唔到人姐
車狗而家買唔到人仲要搵個教練出黎祭旗

咪係,華維迪其實有咩勁?

踢過疤又係西語系疤最鐘意請以d背景教練

因為班波都識自己踢
慳錢

以前就自動波
而家得番MS識踢波
小白呢D半收皮
其他都係垃圾

放心今次唔會再重練到真係炒干地
世三卡吐應該唔會續約
藥膏莫拉達干堤迪加以d都唔慌
有心同你踢過黎車就係想跟干地
星散無難度

不如就你去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞