[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
除咗條camera bar 一切都好
除咗個camera island 一切都好
唔係好明點解個Mon要咁圓角
覺得唔好睇
之前睇到google而家design嘅時候係會連埋case去design 所以官方case會係拉返平鏡頭位
我都想知8有咩問題
An15 Beta2有功能係可以screen mirroring嘅時候notification拉落黎係唔show details.
Show app name only細節
Screen record嘅時候都有用
用過就知個個size 幾正
咁快劈價
我見到冇8 得8A
個價都有D心動
你可以新開一個google account
只要你唔加payment profile, play store就冇鎖區
開VPN去其他國家 download chatgpt就得

其實建議有一個account 專鎖美區
鎖咗之後就唔洗VPN
pixel 6 pro呢幾日都開唔到匯豐個app, 響logo到停咗冇反應 ,有冇人都係咁?

部機同app都update到最新
想買部8a 玩下
7P冇問題
X2
請問各位巴打,Pixel 系列換返Pixel機嘅時候有冇tools 可以機過機完整過資料? 逐個app 再set嘢真係好頭痛

Thanks all
幾時出?
Play Store → 右上角頭像 → Settings → General → Account and device preferences
Boot機又開得返,不過比之前慢少少。

唔該晒大家
想問下大家張esim係咪都係去番台到搞先搬到去新機?
唔係, 個個台做法唔同
傳跟返旗艦window,如果係就都係平常11月果啲位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞