[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
6 Pro同7 Pro我都係領域買嘅
係貴啲囉
有無人知咩事
上網search pixel綠屏 好多人都有呢個問題
我用佢地嘅方法 輕力按螢幕最底個位就冇事
剩係彈google search黎ja wo
搜尋結果入面應該有出ptt dcard
入面都有講
想講我7P啱先發現Tele有啲問題,望遠望近處係可以對焦,但係望遠嘢就點都對唔倒,矇晒一片

懷疑係咪6月更新搞到咁
係SOLD BY AMZ 呀 但我都要寄部野返去先得?
出到貨都出錯貨比你
諗起以前買6p
都有兄弟買128收到256
所以個陣時大家都話買128穩陣
因為都驚256價錢收到128貨 屌
係,以後一定只買128 最細size果部
P8之前取消左開發者功能個隱藏鏡頭功能,最近終于加返,可以將status bar移落一行,等status bar顯示多啲icon
P4咁樣?
yea,基本上等同P4咁樣
想轉pixel, 但想問下an photo album有冇ios呢種share album
P7p都得
會唔會更加易壞
P5打後嘅機改左置中大粒墨鏡頭,呢個垃圾設計,攪到左右兩邊啲icon通知經常唔夠位顯示
而家隱藏鏡頭終于順眼晒
P8機之前删除左個功能唔俾改,而家先得
有冇師兄試過運手機for return 。DHL話要申報電池型號,我可以係邊度獲取到 google pixel 電池既資訊。
係咪講舊電幾mah
岩岩又問完dhl 另一個人答,佢話如果知道內置電池係兩個battery或者 4個cell就可以唔洗做咩手續就咁寄。但係我點confirm到,英國amazon 個cs又唔答我呢個問題叫我問dhl
Typical 4575 mAh6 (Minimum 4485 mAh)
咁樣?
14,開發者功能選項入面有得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞