[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
可能會,但只可以同你講一有新嘅AI Features第一時間都係push俾8P先,跟住到8,最後先可能會push俾8a(亦都可能唔會)

又或者8系喺9推出之後直情唔會再有新嘅AI Features
想問今年係咪未有新pixel tablet announcement
有都唔會買。。 😂😂 Pixel 佢都賈搞咁多代 先叫開始成熟.... Tablet 個生態同手機好唔同, 加上ipad 都玩晒
android 好難做得起tablet
佢太遲比developer 1d好既tools去support tablet/fold layout
好小app會特登為佢做一個version

我買嚟係為左自己寫漫畫小說app
同埋for遲d搞smart home
佢而家tablet 個取向都變左係for Smart home 咁
依家有developer tools去fully support tablet/foldable UI
feel到佢想做番tablet既ux
但係依家d公司會唔會migrate 就另一回事

應該都係靠Samsung 拎番d market share
tablet就算吧啦, 買完返屋企會放埋一二邊
反而fold 2 (定係叫9 Fold#blink#rabbi?) 有啲興趣
Pixel 9 Pro Fold(改得勁戇)
講真想要flip 多d
始終覺得內摺太on9
有無裝chatgpt apk 方法? 佢話要經play store download 先開到
咁睇唔開要買返8
其實都唔大問題
係街咗3嘈咁多雜音,基本上唔會聽到快門聲
想問下而家有冇d pixel機係平/有特價做緊?
而家用緊4a 粒電好似死死地 想換機
二手pixel 7
買9Pro,年年upgrade
想問吓E字頭嗰間係咪Xtopia,想買部8a 玩吓🤭
8有咩問題?
1好睇好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞