[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
gemini問佢嘢覆殘體字
你叫佢用返正體啦
宜家開個edge用copilot算
售後其實幾好
過保養都得?
應該要睇抽中邊個CS

唔覺得個個都會俾你唔使寄舊機
部7a都係咁
係先達 三x買 你地估有無得拎去問問
唔係行貨邊有

要經local授權零售商or local嘅Google Store買先得

你喺香港買一律當水
那..我死心了
謝謝你🙏
想問下pixel 7 pro買唔買得過?有冇咩伏?
本身用緊sony但個mon出咗事
見p7p跌到落三千中 幾吸引!
我都少打機!主要都係social media & 影相
發熱同倒水電

發熱講緊係用一陣(例如睇陣FB)都開始暖暖哋

如果你兩樣都可接受就冇問題

講埋,Pixel冇5G同實體雙卡,要第二張SIM只可以用eSIM,亦都冇Sony嘅SD卡卡槽
用緊6pro
有無人最近部機一look 連登去到黑底就會變左綠綠地色mon?我check過咩黑夜mode/自動調光暗之類都無開 發生咩事?
confirm下

想俾某啲important contacts可以無視vibrate照響
係咪無原生系統解決方案
我8都係一模一樣
notification
do not disturb
people
近排係Amazon uk 買8a 256gb 佢竟然比咗128gb我宜家仲同佢地傾緊點退貨,其實個換貨程序係點
Thx巴打!而家用緊Xperia 5 iv 都係咁嘅問題
8gen1夏天熱到仆街
5g都係嘥氣 又貴又食電
如果用5G應該仲食電
pixel喺太熱嘅地方用就好易過熱,一熱拍片就廢咗
啲電唔打機應該好啲,我打機一日要叉3次
呢個真係 近排英國熱到我部機喺屋企用Pixel Stand差完電係慶

你知屋企冇冷氣同埋保暖設計 所以係比較焗
用無線充電用咩插座都慶㗎啦

我個7P每次用無線充電都係
都係既 不過Pixel Stand真係幾方便
垃圾amazon 運錯野唔肯比運費return 垃圾公司垃圾服務
英馬cs冚家產嚟
正仆街黎講呃咗我一千蚊,都唔知係唔係英國佬見我係香港人就玩9我,有咩理由128同256都睇錯,張receipt 張野又冇錯,係件貨錯,咁都撈亂。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞