[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
想問問有冇揸車朋友,用唔用到android auto?
我連到,到又用唔到google maps導航
香港用到Android Auto咩?
Oh ...原來用唔到,7左,因為岩岩換左車,想試下連pixel
只有android 13 或以下先搞到可以用android auto
有無P7用家已經用到 magic editor ?
7pro用到了
就係vpn就得 你可能試下換第二啲vpn
我P7仲未有😓
我7P冇

用左Lg v60 幾年,剛剛買左部8 pro ,想問舊機點過資料去新機,係咪有個app好似可以㩒個制就過到相片同影片等等 whatsapp個d係咪佢自己識備份,下次去新機登入返就100%還原?
app 既話要用個新google ac先dl 到
網頁版就咁vpn左就入到
p5係咪都會有

我p5未有
EOL咗唔會有
所有Pixel使用者喎

只需要An 8以上同 4GB Ram以上嘅Pixedevice就得

雖然 Google 將上述工具開放予所有 Android 和 iOS 用戶,但仍然有一些限制,包括每月最多可以儲存 10 張經 Magic Editor 編輯的相片,否則需要訂閱 Google One Premium(2TB 或以上)計劃或使用 Pixel 智能手機。

咁即係pixel 5變左唔係親生
Device 有 4GB Ram 同 An 8+就用得

同埋Pixel 5因為係Pixel裝置,所以唔會有儲存數量限制
Get錯,自膠
你本身有用過google pay個類,你用vpn都唔會轉到地區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞