[親生仔] Google Pixel 討論區 (112) Pixel 8a 新登場

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我7P冇問題喎
7P有ai wallpaper?
巴打用原生pixel launcher 定其他?
sideload咗Apk一個月都有,完全正常運作
Pixel Launcher
我都試過sideload落我兩部Sony,兩部都入到,但只要一撳生成Wallpaper,等咗陣就會話無法生成圖像
SD maid幫你自動清垃圾
請教大家,pixel 5將相過PC有咩方法?我用普通叉電線過,PC開個File冇嘢睇
電腦開google photo down
最近試用intel unison 呢個software/app 感覺良好 速度快易用
要intel 12代以上機先用到
我部PC買咗超過10年
就咁駁可能會當咗係叉電 駁咗電腦之後要喺電話揀返做?檔案傳送先得
就係揀咗都冇data, 但我果條usb係普通10蚊叉電usb
係咪win7

我win7開唔到,win10就得
Win10喎
可能真係純叉電線
啲濕鳩usb線都有分過唔過到data
一係買隻usb 藍芽插電腦 電腦down咫尺共享
手機用快速共享 android版airdrop咁幾好用
Okok thx
Latest Pixel 9 leak gives us a look at the Tensor G4 specs and benchmarks

https://www.androidauthority.com/tensor-g4-benchmarks-leak-3448100/
Btw navigation bar幾時先可以做到透明
條黑色好撚礙眼
Usbc external ssd
美馬8 $550
定再等
定香港買水
買得來都出9啦
無知一問,點解香港啲水貨平過原價咁多
美國store 8 Pro減到749鎂,竟然部6 Pro可以trade倒400鎂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞