One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
人地爆lv 棉花糖上限高

用錢,時間,精力浸出黎
海賊祭最重要係睇咩隊配置同升爆海賊祭能力
超突,LV,彩框係影響海祭角色最緊要既野
新手啱啱玩打多啲活動追下素材先,你唔係衝好前基本唔會打到勁人
仲要睇cost,我共鬥冇書用唔到新限之後海賊祭用佢俾既隊打輸
auto組隊係個系統幫你砌高戰力入去,但係啲角色能力係冇幫到隊伍手
基本都係4限搭4海祭角,你地可能冇乜海祭角就5限搭1隻20cost就夠
隊伍好緊要,唔好齋睇戰力
5檔路飛應該食咩優先
我之前po 過gamewith link 介紹海賊祭組隊
基本上都係組屬性隊,type 隊

你剋屬打, 或者跟據佢每期的海賊buff 組隊都好有用
超限定如果食自己首先升連技,LT 技, rush 技

之後就係基本野, 升棉花糖, 能力解放, 海賊祭能力, 限界突破等等
基本上cost 20 的都是海賊祭角
https://xn--pck6bvfc.gamewith.jp/article/show/196547

睇呢度, 有6星海賊限定, 同普通5星海賊金卡

好多時要限定加金卡一齊組隊先勁
連技係第一招?
打咩關, 睇下搵唔搵到link 比你
唔係, 呢隻角只有rush 技, 就係第3個
唔好升錯
基本上每隻角只有連,LT 或者rush 其中一個技能

其他都係普通石版黎, 打寶藏可以打到
MARK緊新手要做咩,多謝巴打
係咪可以收手等下個pool?[url]網址[/url]
新手入坑 買完多石號應該點樣入手有冇YouTuber介紹?
明白
爬下文,明白個個新手都有一樣既問題,但係都唔想逐個解釋
之前有講過點抽法,爬下文
youtube請打 トレクル
上面有講過點抽法,爬下文
youtube請打 トレクル
係, 可以抽3,4,5池
如果長玩可以加我招待碼 : 07296734881

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞