One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike
佢19號到21號有大宴池, 可以免費抽到新限大和

呢個池最大可以拉50下10連, 要4500大宴石, 如果大家想彩框大和,或者補其他限定, 就要肝共鬥去得到大宴之石
有冇保底嫁
新手一問 開到重複的角色 係咪要直接食左佢
第一次玩咩都唔識
第5下保一隻新限大和
呢個池唔洗課, 要肝共鬥去攞大宴石黎抽
食自己食到lv 上限lv5
即係食9隻

另外, 連技,LT 技, rush 技優先升
抽卡就黎抽到有面盲症 隻隻都差唔多樣但又有喲分別
好似去左認人咁
有沒辦法可以查No. 或者過濾可以分到我中左喲咩
啱啱回坑,有冇同盟收留
1. 上gamewith, 可以用卡number search

2. game入面, 右下角, 航海日誌,再選下面的長框會睇到你有的角色

3. 跟下面次序, 就睇到你有的限定

回坑嘅 不如開一個同盟一齊玩??
想問下咁普通金卡係咪賣左黎分好啲
一樣食完9隻就可以賣
謝謝 我對完Gamewith個表 大概出左紅色劃線果喲
想問砌隊係咪跟屬性(心/知) 同 Type 砌
有冇師兄可以建議下我點砌住一隊

放番張圖先
冇話一隊可以打晒咁多關
要睇每關的敵人, 再解debuff, 上buff

可以用心5檔, 新4限去做船長組隊, 會比較容易

仲有下午開大亂戰, 齊4新限同金卡。應該就會過到, 到時上youtube 一定有人出片
又想問下,共鬥船長有無話推薦邊幾隻解放先(仲用緊路飛),有本書,唔知應該解放邊隻好
共鬥船長只有5種比你揀, 船長技是一樣的
只是屬性唔同, 再上就諗個船長同船員夾唔夾個連技

例如我用心喬巴船長, 船員有索山, 咁就方便出到連技

喬巴同心馬高都唔錯, 大技可以解不利效果
我都想問
上面咪講左
未爬到🥲 sorry
明白,今晚再研究下,唔該萬巴
係, 佢共鬥技能lv1,2 可以解所有不利效果一回, 如果lv3 以上, 就可以解不利效果2回, 幾好用

已解,唔該晒萬巴
新手想問 點樣改show其他角色
共鬥last關炒車率何其高…
啲人好似唔識pass咁又慳技
贏都變輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞