One Piece Treasure Cruise - 10周年快樂

771 回覆
1 Like 1 Dislike

兩場都估錯對面咩屬 btw想問吓我而家係咪只能突破lv黎強化隊野
啲等級突破紙好難儲

順手問埋點解我隊力路隊咁撚廢
我見人地嘅好撚勁
但我果隊成日路飛都未出技就死咗
冇另一隻Koby係咪差咁遠

今次又係14勝
禽日輸左一場
今次debuff 左力屬的ct, 即開技會慢左

你已經放左微微同山活buff ct, 但可能成隊未練好, 要勁就要升到150lv, 同時要超突, 又要升到彩框先。
我係用黎打電腦028心
我見人地都係用咁嘅隊打
我連一隻都殺唔到

Btw原來升彩框都有用? 我以為只係for自己打丁用
升彩框會加入角色的能力值,同埋你好多未升棉花糖
彩框係咪指用彩色羽毛整到張圖會郁
啱啱用果個升咗成隊 但好似唔覺眼有任何提升
係咪我誤會咗
唔係, 係食石版升潛在能力
最多升到555
冇可能我淨係啲海賊祭旗都已經升到損手爛腳
玩多一年先有可能升哂啲野
慢慢黎,GP 13勝已經好好
黎緊有寶藏, 可以肝突破石同埋普通石版
150>超突>彩框,超突左3圍會高好多,99lv冇超突既話你個陣唔係排得靚既話好易送頭,所以盡量用高lv角,寶藏活動你要追進度起碼要肝一排先追到,加油
下次贏返
共鬥海賊王級隻綠牛
唔明點解有時開左盾都照食二十萬傷
你用穿盾角 (兔兔,心5檔)做船長?
穿盾角唔可以自己開盾減傷的

Wtf 依家先知有個咁嘅setting
新手想問下E類任務係點解? 上網搵唔到資料
只用心屬角色過一次四皇級共鬥關卡
唔該曬
想問吓海賊祭決勝戰又有冇啲咩邪道玩法?
會唔會專打最上面廢啲果隊黎刷連勝
唔會,除非你目標係連勝,唔係正常都打最底果隊最高分
求加 長掛MAX白卡路飛
加左
有冇WhatsApp/ chat group可以教下新手點玩?
新手可以先上巴哈睇點玩
gamewith 就可以睇角色資料, 但日文

另外可以入facebook group, 版主長期po 新活動資料

有問題可以呢度問, 盡量答

基本每關跟據要求用唔同角去解debuff, 再上攻擊力過關。
Facebook咩group?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞